Merhaba ben Tamer Kırat; Kardiyoloji alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.

Haritayı büyüt
Kardiyolog Doktor Tamer Kırat, Kardiyoloji (Kalp ve damar hastalıkları) Uzmanı

Emirbeyazıt Mah, Avcılar Sk. Muğla Modern Sitesi D Blok No:11 Kat 1 Daire 2, Menteşe, Muğla

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Kardiyoloji Randevusu

Emirbeyazıt Mah, Avcılar Sk. Muğla Modern Sitesi D Blok No:11 Kat 1 Daire 2, Muğla

Röportaj

C
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Kardiyolog Doktor Tamer Kırat, Kardiyoloji (Kalp ve damar hastalıkları) Uzmanı Kardiyoversiyon

Kalbimde ritm bozukluğu vardı ve 15 saat boyunca düzelmedi..
Yakın bir tanıdığımız Tamer Bey’i önerdi..
Tamer Bey ve asistanı çok ilgiliydi ve her detayla ilgilendi…
Acil hasta olmama rağmen panik halindeydim ama yaklaşımı sonrası kendimi çok güvende hissettim..
Yapılan işlem sonrasında ritm normale döndü ve sağlıklı bir şekilde eve döndüm..

Tamer Bey'i doktor tavsiyesi ile buldum ve iletişime geçtim. Tansiyon hastası olduğum için gittim kendisine. Gayet memnun kaldım, tedavim çok iyi devam ediyor, ilgisi ve alakasından dolayı çok memnunum.

Tamer Bey'den memnunum. Kendisi iyi bir doktor arkadaş. Kalp yetmezliğinden dolayı kendisi kontrollerime sağladı. Yaklaşık 20-30 yıldır doktorum. Yaptığı tedaviden dolayı memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok.

Doktorumdan memnunum. 20 yıldır kendisine tedavi oluyoruz. İkinci anjiyo işlemimi kendisi gerçekleştirdi. Kalp rahatsızlığımın kontrollerini kendisi sağlıyor. Tamer Bey benim için her konuda olumlu biri.

K

Ben doktorumdan çok memnunum. Anjiyo işlemimi gerçekleştirerek stentlerimi taktı. Takiplerimi de kendisi sağlıyor. Tamer Bey gayet mütevazi, gayet insan, hastasına karşı çok kibar, anlayışlı, hoşgörülü, işinde de 4-4'lük, mesleğinde başarılı, mesleğine hakim, çok iyi bir doktor.

10 numara birisi. İnsan ilişkileri yüksek derecede iyi, naif bir doktor. Hastalarıyla iyi ilgileniyor. Kendisi beni hayata döndürdü. Kalbime pil taktı. Kontrollerime kendisi sağlıyor.

Ben doktorumdan memnunum. 15-16 senedir Tamer Bey'e gidiyorum, doktorumu değiştirmedim. Kendisi her zaman iyi karşılar. Kalp krizi geçirerek ambulansa hastaneye götürdüler, o zaman anjiyo işlemimi gerçekleştirip stent taktı. O zamandan beridir her 6 ayda bir kontrollerime kendisiyle devam ediyorum.

O
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Yücelen Hastanesi Muğla Diğer

Muğla Yücelen Hastanesinden Kardiyolog Dr.Tamer Kırat, anjiyo sonucu damarlarıma 2 adet stent taktı. Küçük yerde iyi doktor olur mu klişesini yerle bir eden Tamer Hoca'ya sonsuz teşekkürler ediyor. Doktorların "Tanrı'nın eli" olduğunu ispatladı. İyi ki varsınız, hakkınız ödenmez.

ben 3 yıl once kalp gırzi geçirdım ve muğlaya gitım tamer beyı anju yapti çok memnun kaldım kaldım tamer beyı ve yanındakı asıstanı dıllek hanıma çok tşk ederım çok ozel hastaneller gorduk burdakı ılgi alaka hıç gormedık sızlerı allaha başimizden eksık etmesın sıze sağlik ve başarılar dıllerım kabil yıldız

Bana 4 sene önce stend takmıştı...Çok memnunum.Fevkalade bir insan Kardiyologtan başka Dörtdörtlük bir
Doktor.Kendisine herzaman,müteşekirimdir.