Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30, Selçuklu 42285
Bnim randevum 14.50 de oldugu halde 1 saat gec aldı. İceriye girdigimde ultrasyonla karnima bakarken surdukleri jeli silmem icin pecete bile uzatmadi ben kendim uzanmaya çalıştım silmeye calistim bilgi bile vermedi hic ilgilenmedi.
• Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a....
Doktor bey güler yüzlü, nazik, ilgi ve alakası çok iyi. Şikayet ve sorularınızı dinleyip, yapılacak müdahale hakkında detaylı bir şekilde bilgi veriyor. Küçük bir müdahale gerektiren bir rahatsızlığım vardı ve çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Taner Mirza isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Mirza, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Taner Mirza adresi nerede?Taner Mirza şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Mirza isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Mirza online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taner Mirza isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Mirza bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Mirza ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Mirza hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Taner Mirza hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları