1978 istanbul doğumluyum. ilk-orta-lise öğrenimi istanbulda tamamladıktan sonra 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum aynı sene Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma hastanesi Kardiyoloji kliniğinde asistan doktor 2006 senesinden 2010 senesine kadar uzman doktor olarak görev aldım. 2010 senesinde Acıbadem Üniversitesinde önce yardımcı doçent 2011 senesinden sonra doçent olarak çalışmaya devam ettim. Yurt içi ve yurt dışı dergilerde basılmış çok sayıda çalışma içerisinde yer aldım. Halen üniversite bünyesinde akademik ve tıbbi çalışmalarımı sürdürmekteyim. Türk Kardiyoloji Derneği ve Avrupa Kardiyoloji Derneğinin alt çalışma grupları üyesiyim.
Hakkımda
Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy 34140
Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...k
doktor bey'e bir defa muayane bir defa kontrol için gittim. Gerçekten çok ilgili, detaylı açıklama yaparak bilgiye doyuran biri. samimiyetine, bilgisine tecrübesine çok güvendim. umarım bir daha rahatslzlanmam ama olursa da sadece kendisine giderim. etrafımdakilere ve yakınlarıma da tavisye ederim.
du...z
Doktor bey çok sıcak , sami ve içten. 3 seferdir kontrollere kendisine gidiyorum . İşinde gayet prosyel ve başarılı. Allah' tan kensinede sağlık ve başarı diliyorum.
Tansu Karaahmet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tansu Karaahmet, Kardiyoloji.
Tansu Karaahmet adresi nerede?Tansu Karaahmet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tansu Karaahmet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tansu Karaahmet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tansu Karaahmet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tansu Karaahmet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tansu Karaahmet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tansu Karaahmet hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tansu Karaahmet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar