Yenişehir Mah. Trabzon Cad. Serçin Apt.No:68/8, Kahramanmaraş
h ...a
İşini çok iyi yapıyor çene problemim olmasına rağmen onunla birlikte bu süreci korkmadan atlatabiliyorum o yüzden son erteliyordum ama o kadar harika bir diş hekimi ki tansu bey kendisine bu sürecin aşırı kolay geçmesini sağladı için çok teşekkür ederim işinin en iyisi..
• Tansu Özkan Muayenehanesi • Diğer •
aq...5
Hiç başka hekim aramayın.hem Kişiliği hem mesleği icrası çok iyi.başarılarının Devamını dilerim.
se...i
Şehrin en önemli diş hekimi.
Yakın zamanda diş hastanesi açacağı bilgisini aldım bunu sonuna kadar hak eden nadir kişilerden.• • •
ah...k
şehrimizin saygın dişhekimidir.kimsenin cesaret edemediği başka şehirlere gidin dedikleri 20lik dişimi ameliyatla aldı.hiç bir problem yaşamadım kendisine çok teşşekkür ediyorum.hekim hasta ilişkisinde örnek alınmalı diğer hekimlerce
Tansu Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tansu Özkan, Diş Hekimi.
Tansu Özkan adresi nerede?Tansu Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Trabzon Cad. Serçin Apt.No:68/8 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tansu Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tansu Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tansu Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tansu Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tansu Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tansu Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tansu Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.