Tıbbi Biyokimya, Kumlu, Hatay
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti · Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaAli Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak • Harita
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Ankara Beştepe Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Pratisyen · Daha fazlaBeştepeler mah. Alparslan Türkeş caddesi, No:57, Çankaya • Harita
Ankara Beştepe Devlet Hastanesi
Alparslan Türkeş Cad.No:57 Emek Beştepe, Yenimahalle • Harita
Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Yaylacık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Düzköy Kavşağı Karşısı) No:2, Trabzon • Harita
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
İstanbul • Harita