Dr. Dt.
Tolga Ataibiş
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti),
Diş Hekimi
Çanakkale 1 adres
1999-2004 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 2004-2005 yılları arasında askerlik görevini Diş Tabip Teğmen olarak tamamlamıştır. 2007-2012 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Pedodonti Ana Bilim Dalı'nda doktora(uzmanlık) eğitimi almıştır. 2010-2012 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Pedodonti Ana Bilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. 2012-2013 tarihleri arasında Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Pedodonti Uzmanı olarak görev yapmıştır. 2013-2023 yılları arasında Eskişehir'de Özel Muayenehanesinde çalışmıştır. 2023-2025 tarihleri arasında Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Pedodonti Uzmanı olarak görev yapmıştır. 2025 yılından itibaren Çanakkale'de kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye başlamıştır.
- Diş Hastalıkları
- Diş Ağrısı
- Diş Eti Kanaması
- Sedasyon
- Diş Çürükleri
Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:20/32, Çanakkale 17100
- Sigortası olan hastalar
Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
X-Ray
Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
bu...n
Alanında uzman bir çocuk diş hekimi. Çocuğa yaklaşımı çok güzeldi
• Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği • Diş Dolgusu •
O
o....
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sayenizde kızım da diş doktoruna gitmekle ilgili hiçbir korku yok. Dolgu ve diş çekimi yaptırdık. Çok memnun kaldık.
• Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği • Diş Çekimi •
Harika bir hekim, harika bir insan… çocuklara yaklaşımı çok iyi
• Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği • Diş Çekimi •
Oğlumun dişi kırıldığında kendisiyle tanıştık. Tatil için Eskisehirdeydik ve internetten rastgele Tolga Bey'i bulduk. Yaşadığımız yerde diş problemi yüzünden oglumu düzenli pedodontiste götürüyordum ve randevularımız işkence gibi geçiyordu. Fakat oğlumun Tolga hocayı tanıdığından bu yana diş doktoru ve dişçi koltuğu fobisi kalmadı, hocamız sayesinde kontrollerimiz artık işkence olmaktan çıktı. Çocuklarla iletişimi ve doktorluğu çok iyi. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı tedavi ettirebilirsiniz.
m ...k
3.5 yaşındaki oğlumun ön üst dişlerini zaten 1 yıl önce yaptırmıştık süreç sorunsuz geçti ve sonrasındaki ilgi alaka mükemmeldi. Bu sefer alt dişe ufak bi dolgu yapıldı ve oğlumla iletişim kurarak hiç bir zorlama vs olmadan sohbet ederek güle oynaya dolgu yapıldı çok memnun kaldık oğlumuzun doktor korkusu kalmadı :)
d....u
Oğlumun diş kontrollerini ve gerektiginde tedavilerini -dolgu ,dis çekimi vb-pandemi döneminden beri kendisi gerçekleştirmekte.Her konuda verdiği destek,gerçekleştirdiği tedaviler ve oğluma yaklaşımından dolayı kendisi biz de ayrı yere sahip.Cok teşekkür ediyorum.
Ş
ş....d
4 yasindaki kızımin ilk diş randevusu icin gittik yaklasimi cok sıcaktı ilk dolgumuz ilk randevuda yapıldı mutlu bir şekilde evimize döndük Tolga beye cok teşekkür ederim
ba...
Tolga bey mükemmel bir doktor. 3 yaşındaki kızım Masal'ın çok çürük dişleri vardı, anestezi altında 4 kanal tedavisi 4 kaplama 4 de dolgu işlemi gerçekleştirdi ve inananılmaz memnun kaldık süreç çok kolay oldu kesinlikle tavsiye ediyoruz kaplamaları aynı kendi dişi gibi oldu teşekkür ederiz Tolga bey
ha...z
Oğlumun ve kızımın dış tedavisi için gittim. Toplam 5 dolgu işlemi yapildi. Tedavi sırasında iletişim o kadar iyi idi ki daha önce başka bir merkezde genel anestezi almak zorunda kaldığımız dolgu işlemleri burada konuşa konuşa halledildi. Sayın Tolga Ataibiş hocama çok teşekkür ediyorum. İletişimi, güleryüzü sayesinde hiç sorunsuz mükemmel bir tedavi oldu. Çocuklarım ve ben çok mutlu olduk. Çocuğum artık diş tedavisinden hiç korkmuyor. Teşekkürler hocam ellerine sağlık.
me...k
Çok memnun kaldım teşekkürler Tolga bey bayağı ugrastırdık sizi
Diş çekiminden çok korkan oğluma çok büyük bir sabır gösterdi tekrar teşekkür
• Dr Dt Tolga Ataibiş Diş Kliniği • •
Tolga Ataibiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Ataibiş, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Tolga Ataibiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lokal Anestezi, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş X-Ray, Lazerli Diş Bakımı, Cep Derinliği Azaltma.
Tolga Ataibiş adresi nerede?Tolga Ataibiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:20/32 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Ataibiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Ataibiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Ataibiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Ataibiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tolga Ataibiş hangi dilleri konuşuyor?Tolga Ataibiş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Ataibiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Ataibiş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolga Ataibiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Tolga Ataibiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tolga Ataibiş hangi sigortaları kabul ediyor?Tolga Ataibiş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.