Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli 34371
ay...ı
Mükemmel bir hekim ve cerrah olmasının yanında mükemmel bir insan. Ne kadar anlatsam eksik kalır. Babam baypas ameliyatı oldu.4 damar açıldı ve kalbe yapışmış oldukça büyük bir kist çıkarıldı.Minnettarız,
en...n
Güzel kaplli enerjisi yüksek çok inançlı hocam Allah ondan bir değil bin kere razı olsun 72yaşındaki babamın ameliyatına gönül rahatlıyla teslim ettik kendnisine.bir baba gibi biizm kan ağlayan ciğerimize su serpti sonrada çok riskli tümörlü açık kalp ameliyatını çok başarılı şekilde sonuçlandır dı hakkı ödenmeyen işini severek yapan koca yürekli hocam
el...
Tolga Demir hocam çok tecrübeli kendisine 3 yıl içinde iki karotis ameliyatı oldum çok teşekkür ediyorum
ha...n
Tolga hocaya varis ameliyati oldum isinin ehli guleryuzlu mutevazi bir hekim varisi olan hic dusunmeden tolga hocaya tedavi olabilirler basarilarinin devamini temenni ederim
ec...ç
Çok iyi br kalp damar cerrahıdır .
Tolga Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Demir, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Tolga Demir adresi nerede?Tolga Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tolga Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.