İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli 34371Sigortalar
- SGK
i̇...y
Diyaliz sınırında olan babam için muayene etti kendisi çok profesyonel bir hekim çok detaylı açıklamaları var hastaya değer verdiğini belli ediyor kendisinin ilgisi bizi çok mutlu etti
s....a
Mehmet Ali hocamıza ne kadar dua etsem az kalır.
70 yaşındaki onkoloji hastası annemi 2 kez çok başarılı ameliyatlar yaparak bugün çok şükür hiç bir yerinde bi tümör bırakmadı.
Önce whipple, sonra karaciğer ameliyatımızı yaptı.. 1 yıl oldu annemin kanser olduğunu öğreneli. Dünya başımıza yıkıldı. Ne yapacağımızı bilemediğimiz bi anda Allah karşımıza Mehmet Ali hocayı çıkardı. Derdimize derman oldu. Doktorluğunu konuşmak bize düşmez tabiki ama insanlığı, sakinliği, tane tane herşeyi anlatması bulunmaz bi nimet.. Mehmet ali hoca ne dediyse sorgulamadan kabul ettik o kadar güveniyoruz kendisine.
Tabiki ekibinide unutmak olmaz. Hepsi çok kıymetli ve özverili doktorlar..
Mehmet Ali hoca iyiki var. Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
zh...
52yaşında annem tegeminal nevralji hastası bu hastalığa 30sene önce yakaldı annem son zamanlarda ağrıları şidetlendi uykusuz geceler çok geçirdi tavsiye üzerine Adem hocayla muayne olduk 2ay önce amelyatını oldu amelyat sürecide çok rahat geçirdik şimdi çok şükür ağrısı hiç yok .
Birimindeki tüm doktorlar arasında en iyi hasta yorumuna sahip olduğu için kendisine gittim. Gerçekten çok iyi bir doktor. Şikayetimi ilgiyle dinledi, tamamen odaklanarak sistemden eski tahlil sonuçlarımı inceledi, gereken tetkikleri istedi. Yıllık izni nedeniyle bir ay sonra sonuç görüşmeye gittiğimde önceki görüşmemizi hatırladı ve sonuçlara göre beni sonraki aşamalar için yönlendirdi. Randevusuz girmeye çalışanları nazikçe ret ettiğine şahit oldum. Sıra numarası olmayanı almadığını gördüm. Son derece profesyonel, içten, seviyeli, nazik, bilgili, hastaya ilgi ve saygıyla yaklaşan, birimine değer katan bir doktor.
s....i
3.5 - 4 sene önce Onur Hocaya kunduracı (pektus ekskavatum )göğüs şikayeti ile gitmiştim. Bana tedavi olarak 2 seçenek sundu bunlardan biri vakum tedavisi diğer seçenek ise ameliyattı. Bana vakum kullanmanın benim için daha iyi olacağını söylemişti çünkü ameliyatsiz çözülebileceğini belirtmişti. Ben de ailemle bu kararı kabul ettim ve vakum tedavisine başladım. Vakum tedavisi sabıra dayanan bir tedavidir en büyük avantajlarından biri size sabrı öğretmesi ve ameliyatsız çözüm olmasıydı. Bu 3.5 - 4 senelik tedavinin sonucuna ameliyatsız ulaştım ve bu durumdan memnunum en güzel tarafı size bıçak altına yatmadan tedavi etmesidir ve sabrın ne kadar önemli bir şey olduğnu göstermektedir. Size tavsiyem ameliyatsız her çözüme açık olmanız ve bunlardan biride tabiki vakum tedavisidir. Çok şükür sağlığıma kavuştum bütün hastalara acil şifalar dilerim.
be...
Aşırı el terlemesi nedeniyle uzun süre günlük yaşamda zorluk yaşıyordum. Botoks, iyontoforez ve losyon gibi yöntemler kalıcı çözüm sağlamadığı için cerrahi seçeneği değerlendirdim ve Onur Hoca’ya danıştım. Süreci detaylı şekilde anlattı. Ameliyat sonrası terlemem tamamen geçti. Bir diş hekimi adayı olarak bu problemi yaşayanların ameliyat seçeneğini de araştırmalarını öneririm. Sürece yaklaşımı güven vericiydi ve ekibi de oldukça ilgiliydi. Yaklaşımları ileriki meslek hayatım açısından örnek alınabilecek nitelikteydi.
t....u
Kıymetli Muharrem hocamiz alanında çok başarılı ve anlayışlı bütün övgüleri hak eden samimi ve çok iyi bir doktor. kızımın boy uzatma ameliyatında bu süreçte bize hem güven hem de ameliyatla ilgili bize butun bilgileri eksiksiz verip, bizimle birebir ilgilendi . Kızımın hayatına dokunduğunuz için de bir ömür boyu dualarım sizinle
ay...u
2022 yılında brakidaktili ameliyatı oldum bu işlemi alanında pek çok uzman yapabilirdi ama tam tamına 8 ay boyunca ilmek ilmek sabırla birebir ilgilenen her soruna 7/24 muhakkak tüm rahatlığıyla çözüm üretebilen profesyonelbir o kadar da mütevazi kisiligi olan doktorum iyiki varsınız
gö...k
Gözümde oluşan kist nedeniyle doktora başvurdum. Muayene öncesinde daha önceden gittiğim doktorların yorumlarını, verdikleri ilaçları ve hastalığın bir yıldır devam eden geçmişini anlatmak istedim ancak doktor dinlemek istemedi. Hasta olarak benim için iletişim çok önemli olduğu için memnun kalmadım. Empati ve iletişim konusunda hassasiyet geliştirirse daha faydalı olacağına inanıyorum. Muayene sonucunda oküloplasti bölümüne sevk edildim. Gözümdeki kist hastanenin başka bir bölümünde tedavi edildi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Babamın sedef rahatsızlığı var İlknur hocama randevu almak istiyorum ama alamıyorum kaç aydır uğraşıyorum yardımcı olabilecek var mı
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Nefrolog, Psikiyatrist, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Çocuk Cerrahı, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Mikrobiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kardiyolog, Neonatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nükleer Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Üroloğu, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Genetik Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Onkolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı.
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 638 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Estetiği, Vücut Şekillendirme, Meme Büyütme, Post-Bariatrik Cerrahi, Rinoplasti, PRP, Lazer Lipoliz, Genital Estetik, Kaş Estetiği.
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 341 hasta/danışan, İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli şeklindedir.