1990 Yozgat doğumluyum.Liseyi Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölümünde okuyup 2004 yılında mezun oldum.Sonrasında Cumhuriyet Üniversitesi Ameliyathane Hemşireliği bölümüne devam ettim.İkinci üniversiteyi okumamda Psikolojiye olan merakım etkili oldu.2013 yılında Avrasya Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünü okumaya hak kazandım ve mezun oldum.Devamında Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünde öğrenci olarak eğitim hayatıma devam ettim.Bazı özel kurum ve kuruluşlarla çalıştıktan sonra 2017 yılından beri Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde bağımlılıklar alanında hizmet vermekteyim.
Aldığı eğitimler ve çalışma alanları

Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
Quitt Biofeedback Bağımlılık Terapileri
WISC-R
Bender Geştalt 2 Algı ve Motor Testi
Porteus Labirentleri Testi
Catell 2a Testi
Benton Testi
Peabody Testi
Gessell Gelişim Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Metropolitan Testi

Feritpaşa mah. ifa Sk. No:3 -nene hatun parkı içi-, Selçuklu, Konya 42090

• Sigortası olan hastalar

Biorezonans

• I

Kendi başıma sigara bırakmayı denedim olmadı, sonra bierezonans yöntemini tavsiye ettiler ve Tuğba hoca ile tanıştım şuan biorezonans tedavisi ve Tuğba hocamın ilgisi ve güleryüzü sayesinde 25 gündür sigara içmiyorum herkese de tavsiye ederim, tedavi kadar hocada önemli.
    Not :Profesyonel yardım almadan sigara bırakılmıyor

Psk. Tuğba Atçeken

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu başarınızdan dolayı bende sizi gönül tebrik ediyorum. Bravo size.

• H

Qeeg beyin haritalama konusunda yardımcı oldular.

• Meram rezonans Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Hayatımın oldukça zorlu bir döneminde iki tercihim vardı; ya daha çok sigaraya sarilacaktim , ya da tamamen bundan kurtulacaktım. Şükürler olsun ki ikincisini tek seans ile tamamladım. Özellikle irademin gücünü ölçmek amacı ile biraz bekledim her tenefüste sigara içen öğretmen arkadaşlarımın yanına gittim. Onlarla birlikte vakit geçirdim ama 26 Ekim tarihinden bu yana hiç sigara içmedim. Kesinlikle istemek önemli ama daha önce defalarca bırakıp tekrar başlayan bir kişi olarak ilk defa bu yöntem ile sinir stres yaşamadan çok daha kolay amaca ulaştım. İyiki yolumuz kesismis

Psk. Tuğba Atçeken

Bende sizi gönülden tebrik ediyorum.

• G

Negatif bi düşünce ile gittim sigara bırakmak için oturdum koltuğa güldüm kendi kendime ama öyle değilmiş gerçekten işe yarıyor mus iyi ki tanımışım tugba hanimi :-)

Psk. Tuğba Atçeken

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
    Bende sizi yürükten tebrik ediyorum.

Biorezonans ile sigara bırakma konusu süphe ile yaklaştıgım bir konu idi Tuğba hanımın bilgilendirmesi ile ikna oldum.İyiki ikna olmuşum .Biorezonans ile nikotin yoksunluğu krizi sanki ortadan kalkıyor .Bırakma süreci son derece kolay yönetilebiliyor.

Psk. Tuğba Atçeken

Bende sizi tebrik ediyorum.

• H

İlk seansta daha enerjik hissettim ikinci seanstan sonra ozellikle uykularim daha iyi dinlenmis sekilde kalkiyorum ve daha derin uyuyorum Tugba hanimin ses tonu ilgilenmesi gercekten cok rahatlatiyor

• F

Sigara bırakmak için gittim Tuğba hoca gayet bilgili ve başarılı bi tedaviyle beni sigaradan kurtardı Allah kendisinden razı olsun sigara bırakmayı düşününler 1 dk düşünmesin hemen randevusunu alsın sigarayı 1 saate bırakıyorsunuz

Psk. Tuğba Atçeken

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende sizi gönülden tebrik ediyorum.

• N

İlgi alaka güzeldi.Eşimin sigara bırakma tedavisi için gitmiştik.Eşim çıkarken paketi attı.Eve gelince kalan sigaraları attı.İnşaallah biz bu beladan kurtuluyoruz.Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Sigarayı biorezonans uygulaması ile bırakmama yardımcı oldularŞimdi de aynı uygulama ile kilo vermek için gittiğim Safa sağlık merkezini herkese öneririm.

Psk. Tuğba Atçeken

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bu süreçte sizinle birlikte yol almak benim için de çok kıymetliydi. Sağlıklı ve keyifli bir hayat sizinle olsun.

Sigara bırakma için gittiğim ilk seansta, diğer sorunlarımla da samimi bir şekilde ilgilenildi. Çok ilgiyle ve empati kurarak ilgilenen bu merkeze küçük ya da büyük ne sorununuz varsa gidebilirsiniz. Küçük bir başdönmesinden tutun, psikolojik travmalarınıza hatta beğenmediğiniz huylarınıza, en ğst düzeyde ms ya da kanser tedavisi alırken yaşadığınız fizyolojik ağrılarınıza kadar herşey için başvuruda bulunabilirsiniz.

Psk. Tuğba Atçeken

Bu yorumlarınızla hem beni mutlu ettiniz hem de diğer kişilere umut oldunuz, teşekkür ederim.