Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde başladığı eğitimini 2021 yılında şeref derecesiyle tamamlayarak Psikolog unvanı almıştır.İhtisasına ise Çağ Üniversitesi'nde devam ederek Uzman Psikolog unvanıyla danışanlarına daha iyi bir hizmet vermeyi hedeflemektedir.
Mesleki hayatında alanında birçok okulda görev yapmış, şuanda ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Bakım Merkezinde aktif olarak çalışmakta olup aynı zamanda özel kliniğinde danışan bakmaktadır.
- Depresyon
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
İlişki Terapisi
K
k....s
Boşanma eşigindeydim ilişkimi kurtardı o kadar sabırlı güleryüzlü ki ben onunla konuşurken huzur buldum. Bence psikolog bir gereklilik degil ihtiyaçtır. Tuğba hanımla yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım
m....g
Yeme bozukluğuyla ilgili ciddi anlamda sorunlarım vardır Tuğba hanımla karşılaştıktan sonra aştım
• Psk. Tuğba Çiçek Adana • Diğer •
a....b
Kendisinekaygı bozukluğu üzerine başvurdum kendisi çok iyi bir dinleyici
a....ş
Kendisinden bireysel danışmanlık aldığım ve ilk iki seanstan itibaren hayata bakış açımı değiştiren sonsuz güven duyduğum psikoloğum.
• Psk. Tuğba Çiçek Adana • Bireysel Terapi •
Tuğba hanıma kaygı bozukluğu için gidiyorum 3 seans oldu gerçekten iyi hissetmeye başladım.
• Psk. Tuğba Çiçek Adana • Psikoloji Randevusu •
s....e
Tuğba hanım işinde gerçekten profesyonel ve çok iyi bir dinleyici benim için çok faydalı bir süreç oldu
Z
z....b
Kaygı ve stres bozukluğu üzerine başvurmuştum Tuğba Hanım’a, özverili olması ve sorunlarıma çözüm odaklı yaklaşması ilgilenmesi oldukça iyi geldi.
• Psk. Tuğba Çiçek Adana • Psikoloji Randevusu •
g....b
Tuğba Hanım her konuda birçok problemi aşmamızı sağladı.Farkli bakış açısıyla daima yanımızda
• Online Danışmanlık • Diğer •
Tuğba Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Çiçek, Psikoloji. Size Tuğba Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Tuğba Çiçek adresi nerede?Tuğba Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa, Toros Caddesi Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Çiçek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Çiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Çiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Çiçek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Tuğba Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Çiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Çiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.