Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
ha...
Kendisine 10 gün önce dış gebelik şikayeti ile başvurdum ve iç kanamamım başladığı öğrendim. Hızlıca operasyona alarak tabiri caizse hayatımı kurtardı.
İletişimi, sonrasında ilgisi, sorularıma gayet açıklayıcı cevaplar aldım.
Tuğba hanım olmasaydı muhtemelen ağrım azaldı diyip bir kuruma başvurmayacaktım.
Kendisine çok şey borçluyum.• başka bir yer • Diğer •
Z
z.....
Van doğumhanede birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz ne değerli hekimlerimizden, ebelere ve hastalara olan nazik yaklaşımı, ilgisi ve işindeki profesyonelliği ile derin izler bıraktı. Keşke hep birlikte çalışma imkanımız olabilseydi. Gittiğiniz yerde yetenekli ellerinizle yine birçok annenin adayının kalbine dokunacağınız için çok şanslılar. İyiki birlikte çalışma fırsatını bulmuşum. Aynı zamanda hastanız olduğum ameliyat sürecin de ilginiz ve desteğiniz için hep minnettar olacağım. Mükemmel sonuçlar aldığım bi labioplasti ameliyatı oldu. İyi ki varsınız..
• Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Daha önceden tanıdığım ve yaptırdığı doğumlara ve gerçekleştirdiği ameliyatlara şahit olduğum Tuğba Gül Yılmaz Hanım'a labioplasti ameliyatı oldum. Tuğba Hanım ameliyat öncesinde beni fazlasıyla bilgilendirerek tüm korku ve endişelerimi gidermeme yardımcı oldu. Sağlıklı bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyattan 2 hafta sonra günlük hayatıma ve işlerime kolaylıkla döndüm. Yaklaşık 1 ay sonra da dikişlerim tamamen iyileşti ve istediğim görüntüye ulaştım. Ameliyat sonrası hem taburculukta hem evdeki istirahat sürecimde Tuğba Hanım merak ettiklerimi yanıtladı. Tuğba Hanım bilgi, tecrübe, beceri ve insani yönüyle hayran olunası bir doktor.
K
k.....
Tamamen tesadüf karşılaştığımız Tuğba Hanım’a labioplasti ameliyatı oldum. İlgisi, hassasiyeti ve aklıma takılan konularda geri dönüşünden çok memnun kaldım. Kendisi çok naif ve süreci titizlikle takip ediyor. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti ve istediğim görüntüye de ulaştım. Güvenilir doktor arayışında olanlara tavsiye ederim.
e....y
Güler yüzü ve anlayışı için minnettarım. Gebelik sürecim hocamızla çok daha güzel geçiyor.
e....t
Normal doğum sonrası doku sarkması dan bir ay önce Tuğba hocanın yanında ameliyat oldum çok ilgili bir doktor korkulu bir normal dugumdan sonra çok korkuyordum ama ameliyatim çok güzel geçti hemen toparlandım bu seferde normal doğumdan sonra oluşan genişleme şekil bozukluğu sürekli tekrarlanan enfeksiyonum olduğu için tekrar Tuğba hocanın yanında ameliyat olacam inşallah sizi seviyorum başarılarınız daim olsun inşallah hocam
ma...
Rahim çıkarma ve idrar torbası çekme ameliyatı oldum çok ilgiliydi güler yüzlü ve işini layıkıyla yapıyor Allah razı olsun
e....s
Tavsiye üzeri gittiğim Tuğba hoca da vajinoplasti ameliyatı oldum süreç çok hızlı ve güzel geçti her konuda bilgi verdi her adımda yardımcı oldu kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz rabbim böyle güzel hekimleri başımızdan eksik etmesin sevgiler
a....t
Genital bölgede istemediğim görüntüden dolayı daha önce hastası olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ziyarette bulundum Tuğba hanım muayenesinden sonra ameliyat oldum istemediğim görüntü gitti profesyonel bir tutumu var ve naifliği ilgisi harikaydı kafamda çokça soru işaretleri vardı dokuda hissizlik doğumda sorun gibi sorunlarımın hepsinin cevabını net bir şekilde aldığım için içim rahat kendisine şükranlarımı iletiyorum
Z
z....t
Ben yaklaşık 10 ay önce genital estetik ameliyatı oldum ve çok iyi geçti. Tuğba hanımdan çok memnun kaldım hem guleryuzlu hemde işinde başarılı bı doktor Van 'da olması da büyük bı şans oldu benim için .Eski doğum izlerim sayesinde düzeldi toparlama ameliyatı yaptı ve sonrasında da ilgilendi tavsiylerde bulundu . Van da guvenebileceginiz bı doktor tavsiye ederim .
• Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Tuğba Gül Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Gül Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Tuğba Gül Yılmaz adresi nerede?Tuğba Gül Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Gül Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Gül Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğba Gül Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Gül Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Gül Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Gül Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Gül Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Gül Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Tuğba Gül Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları