Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
tu...
Merhabalar yorumumu gören anne adaylarımız öncelikle umudunuzu hic yitirmeyin 6 senedir evliyim gitmedigim doktor kalmadı gerek cocugun olmaz gerek tüp bebek gerektiğini söyleseler de Ünsal hocamla yollarımız kesişti sabırla sükunetle uyguladıgı tedavinin üçüncü ayında doğal yolla gebe kaldığımı öğrendik hic kimsenin umudunu yitirmeyip Ünsal hocamı bulup muayne olmasını isterim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Ünsal hocamda iyiki var Allah'ım ondan razı olsun
na...
Labioplasti ve vajina plasti ameliyat olduğum sevgili doktorum Tuğba gül yılmaz'in süreç boyunca bilgilendirme den tutun da takibi tecrübesi ve hastaya verdiği o güven ve rahatlama anlatılamaz.İnanilmaz kolay geçen başarı dolu bir süreç oldu benim için.Hayatimizda Tuğba hanım gibi doktorlarımızın olması büyük şans
Artık kadın doğum hastalıkları Dr diyince gideceğim tek kişi.Saygılar doktorumuza
y.....
Adet miktarında azalma şikayetiyle ünsal hocama gittim histereskobi ameliyatı yaptı 7. ayda kendiliğinden gebe kaldım allah sizden razı olsun hocam
t.....
Merhaba öncelikle ünsal hocamız şehrimizde çalıştığı için çok şanslıyız çocuk istemi ile gittiğim bir doktordan ilk defa ağlamadan umut dolu ayrıldım.Kendisinin olumlu tavrı ile inşallah çocuğumu kucağıma alacağım rabbim bizimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah
hi...l
Polikistik overim var 3yıldır gebe kalamıyordum.Ünsal hocamın takipleri ve verdiği ilaçlar sonrası gebe kaldım allah razı olsun çok iyi bir doktor
z.....
Van doğumhanede birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz ne değerli hekimlerimizden, ebelere ve hastalara olan nazik yaklaşımı, ilgisi ve işindeki profesyonelliği ile derin izler bıraktı. Keşke hep birlikte çalışma imkanımız olabilseydi. Gittiğiniz yerde yetenekli ellerinizle yine birçok annenin adayının kalbine dokunacağınız için çok şanslılar. İyiki birlikte çalışma fırsatını bulmuşum. Aynı zamanda hastanız olduğum ameliyat sürecin de ilginiz ve desteğiniz için hep minnettar olacağım. Mükemmel sonuçlar aldığım bi labioplasti ameliyatı oldu. İyi ki varsınız..
Daha önceden tanıdığım ve yaptırdığı doğumlara ve gerçekleştirdiği ameliyatlara şahit olduğum Tuğba Gül Yılmaz Hanım'a labioplasti ameliyatı oldum. Tuğba Hanım ameliyat öncesinde beni fazlasıyla bilgilendirerek tüm korku ve endişelerimi gidermeme yardımcı oldu. Sağlıklı bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyattan 2 hafta sonra günlük hayatıma ve işlerime kolaylıkla döndüm. Yaklaşık 1 ay sonra da dikişlerim tamamen iyileşti ve istediğim görüntüye ulaştım. Ameliyat sonrası hem taburculukta hem evdeki istirahat sürecimde Tuğba Hanım merak ettiklerimi yanıtladı. Tuğba Hanım bilgi, tecrübe, beceri ve insani yönüyle hayran olunası bir doktor.
2025 yılında Van Bölge Hastanesinde Kızımın apandisit ameliyatını yaptı kesinlikle tavsiye etmiyorummmmmmm...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...i
Değerli Hocam
Hayatımda bu kadar önemli ve hassas bir süreçte yanımda olduğunuz, beni hem fiziksel hem de duygusal olarak yeniden ayağa kaldırdığınız için size minnettarım. DIEP flep ameliyatım süresince gösterdiğiniz özen, sabır ve ustalık sayesinde her şey çok güzel geçti. İyi ki yollarımız kesişti.
k.....
Tamamen tesadüf karşılaştığımız Tuğba Hanım’a labioplasti ameliyatı oldum. İlgisi, hassasiyeti ve aklıma takılan konularda geri dönüşünden çok memnun kaldım. Kendisi çok naif ve süreci titizlikle takip ediyor. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti ve istediğim görüntüye de ulaştım. Güvenilir doktor arayışında olanlara tavsiye ederim.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Van şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Van şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Pratisyen Hekim, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Nörolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Mikrobiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Neonatolog, Farmakolog, Spor Hekimi, Onkolog, Nükleer Tıp Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 379 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Tüp Mide Ameliyatı, Laserasyon Onarımı, Sinir Monitörizasyonu, Jackson Pratt Dren, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Anoskopi, Meme MR'ı.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta/danışan, Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van şeklindedir.