Dr. Tuğba Sekmenli Tursun, Medicana Konya Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında sağlık hizmeti vermektedir.

Medicana Konya Hastanesi

Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu 42060

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu

Medicana Konya Hastanesi

• Ü

İlk Doğumum ve Doğum sürecim beklentimin çok altındaydı. Asla memnun kalmadım.Mesai saatleri içinde doğumumun hızlandırıldığını düşündüğüm bir süreç yaşadım.Sancım olmadığı halde bebeğimin gelişiminin önde olduğunu söyleyerek muayene gittiğim gün sabah doğuma alındım.(Beneğim 3 buçuk kilo doğdu) Açılmalarım başlamıştı suni sancı verdiler suyum patlatıldı 8cm açılmam olduğunu 1 saate kadar doğum yapacağımı söylediler saat 17.30- 18.00 gibi herşey gayet normalken şansımın %50 olduğunu normal doğum olarak zorlanacağımı belirtip korkutuldum ve sezeryane alındım. (Bebeğim doğduğunda solunumda sorun yaşadı.) Ayrıca aylık kontrollerim 5-10 dk arasında sürdü asla kilo ölçümü tahlil vs.yapılmadan vitamin kullandırıldım.

• F

22 Ekim 2025 günü Tuğba hocamda doğum yaptım.
    Suni sancı istemediğimi hekimime belirttim bu kararıma saygı duydu ve sancı verilmeden süreci ilerlettik.Daha önceki aylarda tüm takibime de kendisinde devam etmiştim ve sayesinde konforlu ve rahat bi gebelik sürecim oldu.Bilgi ve tecrübesi,işine ve gebelerine verdiği önem bana ilk günden itibaren büyük güven verdi.Kendisi;önceliği gebe ve bebek olan,normal doğumu destekleyen ve annenin ne istediğini önemseyen bir hekim.Muayene esnasında ultrasonu uzun uzun tutmayarak bebekle ilgili yeterli ve gerekli bilgileri veriyor.Sekreteri ve donanımlı ebeleri ile çok güzel bi ekip çalışması içindeler.Benim için en önemli olan şeylerden biri ebelerinin tecrübeli olmasıydı ve bu kararımın ne kadar doğru olduğunu doğumumda da bizzat yaşayarak öğrendim. 7. Kat doğum ekibinin bilgi,birikim,tecrübe ve soğukkanlılığı sayesinde sürecimi ilerlettik.Önceliği bebeği ve onun sağlığı olan gebelere Tuğba hocamı tavsiye ederim.

• M

Hamile olup olmadığımı öğrenmek için tesadüfen gittiğim bi doktordu , 5 haftalıkken tanıdım Tuğba hanımı , doğum yapalı 5 gün oluyor . Hiç başka hekime de gitmedim gerekte duymadım . Başından sonuna kadar Tuğba hanımla gebelik takibi yapıldı . Alanında başarılı oldukça içten ve samimi bi hanımefendi. Kesinlikle tavsiye ediyorum doktor hanımı.

• Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

tavsiye etmem ikinci hamileliğim'de tuba hanıma gittim her gittiğimde kısa bir muayeneden sonra herşeyin yolunda olduğunu söyledi 6. Ayda tiroit hastası olduğumu ve ilaç kullanmamı söyledi oğlum üç yaşında konuşma ve yürüme geriliği var çocuğumu yürütmek ve konusturmak için doktor doktor dolaşıyorum kilosu normal dediği çocugum çok zayıf ve küçük doğdu.

• başka bir yer Diğer  •

• B

Hamilelik sürecimin başından sonuna kadar Tuğba hocam ile ilerledik. Profesyonelliği, sakin yaklaşımı, güleryüzü ve şefkatiyle bana hep kendimi güvende hissettirdi. Kendisine ve ekibine çok güveniyordum. Doğum günü geldiğinde ise bir kez daha iyi ki dedim. Yavaş ilerleyen bir sürecim olmasına rağmen Tuğba hoca hep durumumu takip etti. Şefkatle yaklaştı sancı anlarımda ellerimden tuttu ve süreci çok güzel yönetti. Hocamın yanı sıra 7.Kat ekibi de çok iyiydi. Hiç unutamayacağım hep anlatacağım güzel bir doğum hikayem oldu. Başta Tuğba hanım olmak üzere emeği geçen tüm 7.kat ekibi için bir kez daha iyi ki…

• Medicana Konya Hastanesi Diğer  •

• H

Benim ilk gebeliğimdi çok araştırmacı davrandım çok heyecanlıydım çevremdeki insanların memnuniyetleri sonucu Tuğba hocama karar verdim, gebeliğim ve doğum sürecim boyunca doktorum ve ekibinden inanılmaz memnun kaldım Bana adeta küçük bir kız çocuğu gibi sevgiyle, ilgiyle yaklaştılar. Her zaman güler yüzlü, tatlı dilli ve sabırlıydılar. Her an yanımda olduklarını hissettirdiler. Özellikle tuğba hocamın iletişimi mükemmeldi; ne zaman bir sorum ya da endişem olsa ulaşabildim, dönüşleri asla gecikmedi. Sekreteri de en az kendisi kadar güler yüzlü ve ilgiliydi.
    Bu süreci bu kadar huzurlu, güvenli ve mutlu geçirebilmemi sağladıkları için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim.

• M

En başından beri vajinal doğum istediğim ve Tuğba hocanın suda doğum,vajinal doğum konusunda destekleyici tavrını çevremden duyduğum için gebelik sürecime Tuğba hocayla başladık.Tüm gebelik sürecimi Tuğba hocanın sakinliği ve net açıklamalarıyla gönlümüz rahat geçirdik. 40+0 da mekonyum sebebiyle doğumumu Tuğba hoca başlatma kararı aldı. Tüm doğum boyunca gülderen ebe ve mümine ebenin gösterdiği hareketler, duş aldırmaları , destekleriyle açılmam tamamlandı. Tuğba hoca doğum sancılarını çekerken bana masaj yapıp motive edici şekilde konuştu. Asla o anları ve Tuğba hocanın merhametini, şefkatini unutamam. Tuğba hoca ve gülderen ebe, mümine ebe ve 7. Kat ekibi sayesinde hayallerimdeki doğumu yaşadım.

• B

Birkaç kişinin önerisiyle gittim ve gebeliğimin son haftasında gelmeme rağmen sanki hep takip ediyormuş gibi doktorum ve ebeleri özenli davrandı. Doğum gibi zorlu bir süreçte Tuğba hoca ve ebelerine bana eşlik ettikleri için çok mutlu oldum .Sizi seviyorum

• K

Tuba hocayla tanışmamız tamamen tesadüf eseri oldu Kendi doktorum benim doğum tarihlerim sırasında izne ayrılmıştı benim de sancım tam o tarihlere denk geldi kendi hocam bebek iri ilk doğumun kesi yapabilirim dedi ben ona rağmen hala normal doğumda ısrarcıydım sonrasında Tuba hocaya 1 defa kontrol ettirip muayene sırasında 4 cm açıklık olduğunu fark ettik sancın gelirse hastaneye gel dedi sabah saatlerinde hafiften bir sancım başlamıştı sonrasında su kesemi patlatıp artık doğum başladı sancılar arttı doğumhaneye gittiğimde tamamen açılmam gerçekleşmişti bu süre zarfında oradaki güzel ebelerde ağrımı hafifletmek için ılık duşa soktular bazı hareketler yaptırdılar doğum sırasında da ıkınmam gereken yeri söylediler durmam gerektiği yerde dur yırtılma olmasın dediler çok şükür çok güzel bir doğum gerçekleşti maşallah hiç kesi yapmadan güzel bir doğuma keşkesiz bir doğum, iyi ki normal doğum yapmışım iyi ki yolumuz Tuba hocamla kesişmiş

• H

İlk doğumumdu normal doğumu destekleyen bir hekim olduğu için tercih ettik fakat memnun kalmadım doğumla ilgili merak ettiğim şeyleri sorduğumda bunun cevabını öğrensen sana ne fayda sağlayacak gibi cevaplar verdi doğum esnasında çok acele ettirildim doğum sürecini şefkatli ve huzurlu geçiremedim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.