Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar 33240
al...
13-14 yaşlarımdan beri burun etimin büyük olduğu ve doğru yaşa geldiğimde ameliyat olabileceğim bana hep söylendi. nefes darlığı, her mevsim burun tıkanlıklığı gibi bazı şikayetlerimden dolayı bir KBB’ye randevu aldım. Tuğrul Ergin’e şikayetlerimi dile getirdiğimde bana bu konuda hiçbir şey yapamayacağını, hatta o hastanedeki hiçbir doktorun bu konuda bir şey yapamayacağını söyledi. “burun eti ameliyatı mı hiç duymadım” demesi ile birkaç saniye garipçe bakakaldım kendisine. Bana kendi burun deliklerini açıp gösterdi, kendisinin burun etinde de sorun varmış ve 25 yıldır burun spreyi kullanıyormuş, ancak ben ameliyat olmak istediğimi söylediğimde bunun mümkün olmayacağını belirtti. Özellikle sağlık alanında alınan hizmetin kalitesi kişinin yaşantısına çok etki ediyor. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim.
• Mersin Şehir Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Z
ze...k
Burnuma aldığım darbeden dolayı görünmek istedim Mersin şehir hastanesine gittim Tuğrul bey maalesef ki zaten hassas olan burnuma düzeltme maksadıyla haber vermeden bi anda çöktü o anda çektiğim acıyla tansiyonum düştü ve ağlamaya başladı kendisi bana müdahale edeceği yerde ben daha içerdeyken hasta almaya devam etti ve nasılsın diye sormadı aksine çocuk gibi ağlama dedi söyleyeceklerim bu kadar
Tuğrul Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğrul Ergin, Kulak Burun Boğaz.
Tuğrul Ergin adresi nerede?Tuğrul Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğrul Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğrul Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğrul Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğrul Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğrul Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğrul Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuğrul Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.