0850 333 9935 Ücret öğren

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak doğumevinde 2013 yılında başlayan Şanlıurfa serüvenim anne olduktan sonra kendi dünyamda bambaşka bir boyuta ulaştı. Gebelik takibi, normal doğum, suda doğum ,Cised Onaylı Cinsel Terapist, Vajinismus ve Genital Estetik, eğitimlerimizin yanı sıra Kadın Hastalıklarının Jinekoloji ve İnfertilite de alanında da tedavi ve hizmetlerimiz devam etmektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa 63320

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

eb....

Bazı insanlar mesleklerini yapar, bazıları ise dokunduğu hayatları güzelleştirir. Siz ikinci gruptasınız. Hayatımın en kıymetli anında yanımda olduğunuz, bana cesaret verdiğiniz ve her an güven hissettirdiğiniz için size tarifsiz bir minnet duyuyorum. Sadece harika bir hekim değil, aynı zamanda çok güzel bir insansınız. Doğum anında ki korkum sizin verdiğiniz güven sayesinde daha başka boyutta oldu varlığınızla güç buldum. Her kadının doktoru umarım sizin gibi olur. Emekleriniz ve şefkatiniz için sonsuz minnettarım . İyi ki yollarımız kesişmiş. Şahane bir doktorsunuz cani gönülden tavsiye ederim hiç pişman olmayacaksınız doğumunuzu bile çok iyi hatırlayacaksınız.

sü...n

Canım canı , güzeller güzeli Tuna hocam.. Gebeliğimin 12. haftasında tayinimiz nedeni ile Urfa’ya taşınır taşınmaz takibime başladı. Önce gelen lekelenmeler, sonrasında erken hafta başlayan amniyon sıvı azlığı nedeni ile tüm süreç boyunca ilgisiyle, tecrübesiyle, bilgisiyle bebeğimizi adım adım, gün gün ileri taşıdı. Tüm kaygı ve korkularıma rağmen içtenliği ile her randevu sonrası beni gülücüklerle uğurladı, bebeğimizin gelişimi için hep en güzel dokunuşları, tedavileri yaptı, uzun uzun açıklamalarda bulundu, güvenle kucağımıza alabilmemiz için gece gündüz gün gün bizi dikkatle dinledi, takip etti ve sağlıkla kucağımıza almamızı sağladı. Bugün bebişimin doğumunun tam 6. günü ve ben hala güzel hocamın ellerini öpmek istiyorum. Bugün evimizde bebişimizle isek bu hocamın sayesindedir. Urfa için bulunmaz bir nimet olduğunu düşündüğüm Tuna hocam gibi doktorların dilerim ki sayısı artsın, tüm gebelere ve gebe olmayı düşünenlere içtenlikte tavsiyemdir ki Tuna hocam mesleğinde bir markadır.

si...r

Güler yüzlü, samimi, içten ve detaylı anlatımıyla ayrıca elinin hafifliyle ailemizden biri gibiydi. Tüm sürecim sayesinde çok güzel geçti.

• T

t....ç

Siz ve ekibiniz harikaydı. İyi ki bu sürece sizinle girdim. Şu an 40 günlüğüz ve en yakın zamanda 40 kontrolümüze geleceğiz. Seviliyorsunuz doktor hanım.

• R

r....b

Gayet memnun kaldım çok samimi sıcak ve tatmin edici açıklama yapıyor

• Özel Metrolife Hastanesi Diğer  •

a....k

Bebeğim aşağı indiği için erken doğum oldu .İlk olduğu için doğumdan çok korkuyordum .ama doktorum çok güzel doğuracağımı söyledi ve gerçekten çok güzel bir doğum yaptım ve çok az dikişle ellerine sağlık Tuna hocanın :)

• G

Tüm gebeliğim boyunca süreci yakından takip edip ilgisi, alakası ve uzmanlığıyla mükemmel bir doktor. Hastasına yaklaşımı çok insancıl ve profesyonel. Bilgisi ve tecrübesiyle kesinlikle güven veren ,sorularınızı cevapsız bırakmayan bir hekim.Sayesinde çok güzel bir doğum geçirdim .İyi ki Urfa’da yollarımız kesişmiş .

ay...s

İki sezaryen doğumdan sonra normal doğum yapabilmek benim için çok büyük bir hayaldi. Bu süreçte doktorumun desteği, ilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde bunu başardım. Baştan sona kadar her aşamada beni çok iyi bilgilendirdi, tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve en önemlisi bana güvendi.

Doğum sürecinde hem profesyonelliği hem de sakinliği bana çok güç verdi. Kendimi her zaman güvende hissettim. Böyle özel ve hassas bir süreçte bu kadar ilgili, anlayışlı ve işini gerçekten severek yapan bir doktorla karşılaşmak büyük bir şans.

İyi ki yollarımız kesişmiş. Benim gibi sezaryen sonrası normal doğum düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• F

f.....

Labioplasti ameliyatı oldum Tuna hocayla o kadar memnun kaldım ki kendimi emin ellere teslim ettim harikasınız hocam sizi seviyorum

a....y

İkinci gebelegimde tuna hocanın şifalı elleri sayesinde problemsiz çok güzel ilgisi ve becerisi sayesin de bebişimize sağlıklı bir şekilde kavuştuk iyiki varsınız