Öğretmenler Mah. 2901 Sokak No:17, Tarsus, Mersin 33440
tuncay hocama 2 3 defa tesadüfen muane olma şansı yakaladım ve hastaya verdiği deyer şahane .mersin için bence cerrahi bölümünde büyük şans allah yolunuzu açık etsin hocam iyiki sizin gibi doktorlar var..
• Mersin Devlet Hastanesi Toroslar Semt Polikliniği • safra yolları hastaluğı •
mi...r
İşinde profesynel bir insan.Rahatzsızlığınızla ilgili soracağınız bütün sorulara büyük bir sabırla cvp verebilcek birisi .anlayışlı , alanında başarılı bir doktor..
e....a
Cok iyi bir insan alanında cok basarılı cok samımı ve isini dort dortluk yapıyor...Kesinlikle tavsiye ediyorum...
e....a
Gercekten cok iyi bir doktor.Çok sabırlı :) sordugunuz butun sorulara cevap da alabilrirsiniz biz cok memnun kaldık..Sans eseri gitmistik ama sansımıza cok ıyı cıktı :)
mi...r
Bence çok iyi bir doktor ve işinin ehli bir insan, ayrıca çok dostane ve kişileri gerçek anlamda dinleyen bir insan, alanında da uzman bir doktor
Tuncay Heybeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Heybeli, Genel Cerrahi.
Tuncay Heybeli adresi nerede?Tuncay Heybeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenler Mah. 2901 Sokak No:17 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Heybeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Heybeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Heybeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Heybeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Heybeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Heybeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tuncay Heybeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar