Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Yolu, Seyhan
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
er...y
Ekonomik nedenlerden dolayı özelde devam ettiremediğim tedavime devlet hastanesinde sürdürmek üzere Tuncay beyi tercih ettim. Zaten belli bir ilaç rutinim vardı bu rutinin sürekliliğini sağlaması gerekiyordu fakat 1 kere olsun bilgisayardan kafasını kaldırıp yüzüme bakmadı, ilgisiz ve çözüm odaklı değildi. Eski doktorum sanki yanlış tanı koymuşçasına hiç alakası olmayan bir tanı ve reçete yazıp gönderdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
• Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tuncay Özcüler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Özcüler, Psikiyatri.
Tuncay Özcüler adresi nerede?Tuncay Özcüler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Yolu Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Özcüler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Özcüler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Özcüler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Özcüler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Özcüler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar