Op. Dr. Turgay Tuğ

Genel Cerrahi · Daha fazla

Zonguldak 1 adres

Op. Dr. Turgay Tuğ,  Atatürk üniversitesini bitirdikten sonra Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'nde eğitimi tamamladım ve aynı hastanede uzun yıllar Laparoskopik alanında çalısmalar yaptım. 2006 yılında istifa ederek özel sektöre geçtim. Çeşitli hastanelerde görev aldıktan sonra 10 yıldır Level Hastanesi'nde çalışmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Terakki, Zonguldak 67100

• Sigortası olan hastalar

Genel Cerrahi Randevusu

Özel Level Hospital

• 27 haziranda Turgay beye ameliyat oldum bu benim ilk ameliyatı m başarılı oldu hocamız ameliyat sonrası ilgisi mükemmel taburcu olurken 24 saat bize ulaşabilirsiniz garantisi verdi çok memnun oldum hocamiza çok teşekkür ederim RAŞİT GÜMÜŞ

• Y

TEK KELİMEYLE SÜPER BİR DOKTOR ÇOK MEMNUNUM,ALLAH RAZI OLSUN O KADAR GÜVENEREK YATTIMKİ AMELİYAT MASASINA ŞUANDA YİNE AMELİYATLIK DURUMUM VAR FAKAT BEN TRABZONDAYIM O ÇANAKKALEDE ORDAKİ HALK ÇOK ŞANŞLI .ESPİRİLİ OPERATÖR GÜVENİLİR KEŞKE TRABZONA GELSE

• 6

12 kez meme bölgesindeki şikayetlerimden doktora gittim. İlk kez bir doktor olaya farklı bir bakış açısı getirerek içimi ferahlattı. Değerlendirme kabiliyeti çıkarım yapma yeteneği mükemmel. Zonguldak için büyük şans. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Profili düzenle veya yönet