1996 Afyonkarahisar doğumluyum. İlkokul ortaokul ve lise öğrenimimi Afyonkarahisar’da tamamladım. 2014-2020 yılları arasında İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimimi aldım. Şuan Denthaus Afyon da görev yapmaktayım.
Aldığım Eğitimler;
-Periodontolojide güncel yaklaşımlar (2020)
-Klinik pratiğinde mta kullanımı ve endodontide güncel yaklaşımlar (2022)
- İmplant üstü protezler (2023)
-Dijital ve geleneksel yöntemlerle sabit protezler (2022)
-İmplant üstü protezler (2023)
-Ön bölge estetik kompozit rezin restorasyonlar(2023)
-İmplant destekli protetik restorasyonlar (2023
Hakkımda
Aldığım Eğitimler;
-Periodontolojide güncel yaklaşımlar (2020)
-Klinik pratiğinde mta kullanımı ve endodontide güncel yaklaşımlar (2022)
- İmplant üstü protezler (2023)
-Dijital ve geleneksel yöntemlerle sabit protezler (2022)
-İmplant üstü protezler (2023)
-Ön bölge estetik kompozit rezin restorasyonlar(2023)
-İmplant destekli protetik restorasyonlar (2023
- Diş Eksikliği ,
- Diş Çürükleri ,
- Temporomandibular Eklem (TME) Rahatsızlıkları ,
- Diş Kırıkları ,
- Diş Gıcırdatma ,
Ali Çetinkaya mah Atatürk Cad. Afdora Sitesi A Blok 28T,, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
L
le...
Dişlerim ile ilgili problemlerimin çözümü için ikna edici ve kaygılarımin yersiz olduğu konusunda rahatlatıcı yaklaşımı bilmediğim sorunların teşhisi ve tedavisi çok iyiydi.Konusunda uzman hasta psikolojisine hakim bilinçli ve profesyonel tedavisi hastaya güven vericidir.
• başka bir yer • Diğer •
Tutku Kalın Danıştekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tutku Kalın Danıştekin, Diş Hekimi.
Tutku Kalın Danıştekin adresi nerede?Tutku Kalın Danıştekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya mah Atatürk Cad. Afdora Sitesi A Blok 28T, Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tutku Kalın Danıştekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tutku Kalın Danıştekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tutku Kalın Danıştekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tutku Kalın Danıştekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tutku Kalın Danıştekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tutku Kalın Danıştekin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tutku Kalın Danıştekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar