Dr. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
Uzm. Dt. Ufuk Başoğlu Diker, protetik diş tedavisi alanında uzmanlaşmış bir diş hekimidir. Mesleki çalışmalarını Alpi Diş Hastaneleri bünyesinde sürdürmekte olup, sabit ve hareketli protetik tedaviler ile estetik diş hekimliği uygulamalarına odaklanmaktadır.
Tedavi yaklaşımında fonksiyon, estetik ve uzun dönem kullanım başarısını birlikte değerlendiren bütüncül bir planlama benimsemektedir.
Klinik Uygulama Alanları
Sabit protetik restorasyonlar (porselen, zirkonyum, E-max)
İmplant üstü protez uygulamaları
Tam ve parsiyel hareketli protezler
Hassas tutuculu protez sistemleri
Laminate veneer uygulamaları
Estetik gülüş tasarımı (smile design)
Oklüzal rehabilitasyon ve gece plağı uygulamaları
Temporomandibular eklem (TME) rahatsızlıklarının protetik yönetimi
Tam ağız implant rehabilitasyonları
Estetik ve fonksiyonel restoratif tedaviler
- Diş Gıcırdatma
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Dt. Ufuk Başoğlu Diker adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ufuk Başoğlu Diker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Başoğlu Diker, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Ufuk Başoğlu Diker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ufuk Başoğlu Diker adresi nerede?Ufuk Başoğlu Diker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Başoğlu Diker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Başoğlu Diker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Başoğlu Diker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Başoğlu Diker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ufuk Başoğlu Diker hangi dilleri konuşuyor?Ufuk Başoğlu Diker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ufuk Başoğlu Diker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Başoğlu Diker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.