Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik 34899
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
fe...r
Varis şikayetim sebebiyle Ufuk Hocaya başvurum olmuştu. Ameliyat öncesinde ve sonrasında verdiği güvenden dolayı kendisine minnettarım. Bu rahatsızlığımın çözümünü bu kadar sorunsuz bir şekilde sağladığı için Ufuk hocamız ve ekibine sonsuz teşekkürler. Sizin gibi bir doktora sahip olduğumuz için gerçekten şanslı hissediyorum.
• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Diğer •
Ufuk Çiloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Çiloğlu, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ufuk Çiloğlu adresi nerede?Ufuk Çiloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Çiloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Çiloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Çiloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Çiloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ufuk Çiloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Çiloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Çiloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Çiloğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ufuk Çiloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Pendik civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları