Radyoloji · Daha fazla

Kayseri 1 adres

Kayseride Ayrıntılı-Detaylı 4 Boyutlu Gebelik Ultrasonu, Meme Ultrasonu, Abdomen Ultrasonu, Tiroid Ultrasonu, Boyun Ultrasonu, Bebek Kalça Eklemi Ultrasonu, Transkranial Ultrason, Sakral Ultrason, Yüzeyel Ultrason, Karotis- Vertebral Doppler Ultrason, Bacak damarlarına yönelik Doppler Ultrasonlar başta olmak üzere tüm ultrasonları kendi kliniğimde yapıyorum.                 Ayrıca MR, Tomografi ve Mamografi Tetkiklerinizi Raporluyorum.

Bunun dışında Tiroid ve Meme biyopsileri yapıyorum.

Uzm. Dr. Ufuk Daşar

Tacettin Veli Mah., Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza Kat:3 No:12, Melikgazi , Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

• H

İşini ehliyle yapan saygılı hoşgörülü bi doktor hastaları Gayet detaylı bilgilendiriyor

Teşekkür ederiz

Alanında gerçekten bilgili işini hakkıyla yapan hastalarıyla yakından ilgilenen başarılı bir doktor. Radyoloji ile ilgili bir ihtiyaç olduğunda ilk gideceğimiz adres.

• V

Ayrıntılı ultrason için görüşme sağlamıştık randevu günüme kadar da iletişimi koparmadılar. Sonrasında annemin göğsünde şüpheli bulunan kitle için Ufuk hocamla görüşme sağladık. Daha önce mammografi USG ve MR işlemleri yapıldı fakat gittiğimiz hiç bir genel cerrahi doktoru üstüne düşmedi. Ufuk Hocam ise gayet ilgili yaklaşarak yaklaşık 1 saat süren Kendi ultrason muayenesi sonucunda anneme neredeyse tam olarak kesin tanı koyabildi ve raporunu elinden geldiği kadar detaylıca önemli olduğunun bildirir bir dille yazdı. Ufuk hocamın Meme USG muayene raporu sayesinde işlerimiz hızlandı ve annemi ordan oraya sürüklemek zorunda kalmadım. Sadece muayeneyle de kalmadı sonrasında da bilgilendirmemi istediler ve hâlâ iletişimdeyiz. Ufuk hocam Gerçekten işini hakkıyla ve ilgiyle önemseyerek yapan bir Radyoloji Uzmanı...

• H

Ufuk beyde Sena Hanımda Güler yüzlü ve ilgiliydiler. Çocuğumuza detaylı ultrason için gitmiştik ve kendisi tüm ince ayrıntılara kadar inceleyip bize aktardı. (Patlamış mısır yoktu ama çay ikram etmeyi de ihmal etmediler )

• T

İlk deneyimimiz hocamın kendisi ile bi öneri yada tavsiye üzerine gitmedik.
    Gittiğimiz için ve tanıştığımız için gayet mutluyuz ilk gebeliğimiz olmasına rağmen gayet açıklayıcı hoşgörülü ilgili ve hijyenik bir çalışma ortamları var..
    ellerinize ve emeğinize sağlık hocam saygılar

Teşekkür ederiz

Her şeyi ayrıntısına kadar açıkladı, kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Çok ilgili bir hekim.

• K

Hastalarına gösterdiği ilgi alaka, tecrübesi ve deneyimi gerçekten takdire şayan. 2. Gebeligimde de tercihim tabi ki Ufuk bey oldu.Her sorularınıza sabırla cevap verdiği ve tek tek bilgilendirerek aklımızda hiç bir soru işareti kalmadan ayrıldk. Emeğinize, sabrınıza ve anlayışınıza minnettarız.

• G

Gayet güzel ilgilenildi ve bilgi verildi. Memnun kaldım