Radyoloji · Daha fazla

Kayseri 1 adres

Kayseride Ayrıntılı-Detaylı 4 Boyutlu Gebelik Ultrasonu, Meme Ultrasonu, Abdomen Ultrasonu, Tiroid Ultrasonu, Boyun Ultrasonu, Bebek Kalça Eklemi Ultrasonu, Transkranial Ultrason, Sakral Ultrason, Yüzeyel Ultrason, Karotis- Vertebral Doppler Ultrason, Bacak damarlarına yönelik Doppler Ultrasonlar başta olmak üzere tüm ultrasonları kendi kliniğimde yapıyorum.                 Ayrıca MR, Tomografi ve Mamografi Tetkiklerinizi Raporluyorum.

Bunun dışında Tiroid ve Meme biyopsileri yapıyorum.

Uzm. Dr. Ufuk Daşar

Tacettin Veli Mah., Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza Kat:3 No:12, Melikgazi , Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

• K

Bebeğimin detaylı ultrasonu için gitmiştik. Gayet güzel ve memnun kaldığımız bir muayene oldu.Çok ilgiliydi ve gayet açıklayıcıydı çok sakin bir şekilde gayet güzel incelemesini gerçekleştirdi. İşi gücü rast gitsin çok memnun kaldım içim çok rahatladı

• B

2 gebeliğimde de Ufuk bey ile gittim çok çok memnunum gerçekten ekibi ve Ufuk bey çok çok memnun ayrıldım

• N

Doktor bey işinde çok çok iyii, çevremde kimi görsem tavsiye ediyorum bu gün de amcamı muayene ettirdim, 10 mart salı günü boyun da kitle şüphesi ile gelmiştik, doktor bey o kadar detaylı ve titiz bir şekilde açıkladı ki kafamızda sıfır soru işareti ile döndük. Başka hastanelerde biyopsi istenmiş yanlış yönlendirilmiş çok uğraşmıştık ama doktor bey sayesinde tüm sorularımıza tek tek cevap bulduk.

• H

Ufuk hocaya detaylı ulturason için gittik ve gerçekten çok memnun kaldık uzun uzun inceledi detaylıca açıklama yaptı işinde çok iyi ve ilgili bir doktor. Detaylı incelemeleri yaptıktan sonra renkli ulturason görüntüleriyle bebeğimizi net ve daha canlı gösterdi. Herkese tavsiye ederiz

• H

Gerçekten çok iyi ilgilendi. Tüm detayıyla bize her şeyi açıkladı. Güleryüzlü bir şekilde karşılandık sekreteri de çok iyiydi

• R

Detaylı ultrosan randevunuzun süreçleri çok güzeldi. Gerçekten detaylı ve açıklayıcı bir randevu oldu.

Teşekkür ederiz

Gebelik için ayrıntılı ultrason için gitmiştim.
    Çok kaliteli ve samimi bir insan.

• N

Dr. Ufuk Bey bugün yaptığınız detaylı ultrason bilgilendirmenizden memnun kaldım ilk hamileliğimde de size gelmiştim, yine çok memnun kaldım emeğinize sağlık ekip arkadaşınız da çok tatlıydı çok güzel ilgilendi.

• F

Çok ilgiliydi ve açıklayıcıydı çok sakin bir şekilde gayet güzel incelemesini gerçekleştirdi

• G

Bebeğimin detaylı ultrasonu için gitmiştik. Gayet güzel ve memnun kaldığımız bir muayene oldu. Doktorumuz her aşamada detaylı ve anlaşılır açıklamalarda bulundu. Klinik oldukça temiz ve düzenliydi. İlgi ve yaklaşımından dolayı çok memnun kaldık.