Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Gaziantep 1 adres
Diş hekimliği kariyerime 2018 yılında Gaziantep Üniversitesi’nden mezun olarak başladım. Mezuniyetimin ardından 2021 yılına kadar özel bir klinikte mesleğimi icra ettim.
2021 yılında Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nda (DUS) Türkiye 100.sü olarak Gaziantep Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık sürecim boyunca mesleki gelişimimi akademik alanda da sürdürerek çeşitli kongre ve seminerlerde sözlü bildiriler ve poster sunumları gerçekleştirdim. 2025 yılında, teknolojinin ortodonti üzerindeki etkilerini inceleyen "Dijital ve İnsan Kaynaklı Bilgi: Chatbotların Ortodonti ile İlgili Sorulara Verdikleri Yanıtların Değerlendirilmesi" başlıklı tezimi sunarak uzmanlık eğitimimi başarıyla tamamladım.
Mesleki ilgi alanlarım arasında dijital ortodonti, şeffaf plak tedavileri, ortognatik cerrahi yaklaşımları ve çocuklarda çene gelişimi takibi yer almaktadır.
- Diş Çapraşıklığı
- Sınıf 3 Malokluzyonlar
- Çene Problemleri
- Gömülü Dişler
- Ortodontik Malokluzyonlar
Ortodonti Randevusu
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Kapaklı Braketler
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Online Hizmet
Ortodontik Tedavi
Ortodontik Yüz Maskesi
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Ölçü Randevusu
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Osmangazi Mah. Üniversite Bulvarı Pk 27310, 27310, Şehitkamil, Gaziantep 27310
- Sigortası olan hastalar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
me...m
6 aylık çene eklem tedavim sonrası bu süreçte çene eklem ağrım hafifledi. Yaklaşık olarak 1 sene 4 aylık diş teli tedavimin sonrasında dişlerim harika gözüküyor, sonuçtan çok memnunum. İyiki ortodonti kliniğinde tedavimi oldum
Uzm. Dt. Ufuk Metin
Yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı güzel gülüşler dilerim.
Ç
ç ...i
Ufuk hocam la Şeffaf plak tedavisine başladık, ilk andan itibaren her seferinde güler yüzle karşılandım. Herkes çok nazik ve bilgiliydi. Tedavi sürecim başlamadan önce bütün süreç bana detaylı şekilde anlatıldı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ettiğim bir klinik.
K
kü...i
Çenemdeki açık kapanış bozukluğu ile ilgili farkli doktorlara başvurdum. Hepsi çene ameliyatı olma teşhisi koymasına rağmen değerli hocam bu sorunu ortodonti tedavisiyle çözülebilecegini belirterek tedavi sürecimi başlattı.
1,5 yıl içerisinde ameliyatsız, diş çekimsiz ve ağrısız şekilde tedavim gerçekleşti.
Bu güzel b gülümsemeye ve sağlıklı dişlere kavuşmam ufuk hocam sayesinde oldu.• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Diğer •
sn...i
Kızımın 2 yıl süren çene kaydırma tedavisi harika bitti kızım mutlu biz mutluyuz..Ufuk bey işini severek yapan süreç içerisinde aileden biri gibi hissettiren mükemmel bir insan..emeğine sağlık
ne...
Merhaba, yaklaşık 2,5 yıl plak tedavisi gördüm ve sonuç gerçekten çok mutlu etti. Oldukça doğal ve güzel oldu dişlerim. Ortodontist Ufuk Metin'i konforlu ve güvenilir bir tedavi için tercih edebilirsiniz.
Uzm. Dt. Ufuk Metin
2 yıl önce oğlumun oğlumun ortodonti tedavisi Ufuk Bey tarafından son derece başarılı bir şekilde tamamlandı Ufuk bey ve tüm ekibi son derece güler yüzlü ,başarılı ve de disiplinli en küçük bir sorun yaşamadık Oğlumun diş ve çene problemi çok fazla olduğu halde süreci hekimimizin yardımıyla çok kolay atlattık, hala da aynı titizlik ve disiplinle yıllık kontrollerle devam ediyoruz.
• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Diğer •
Ortodonti sürecim boyunca hem doktorumdan hem de ekibinden inanılmaz memnun kaldım. Doktorum çok ilgili, profesyonel ve işine gerçekten hakim. Her kontrolde süreci detaylı şekilde anlattı ve tüm sorularımı sabırla yanıtladı.
Klinikteki ekip de çok güler yüzlü ve düzenli. Randevu organizasyonu, hijyen ve genel yaklaşım gerçekten çok başarılı.
Gaziantepte ortodonti düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Diğer •
d ...g
Invisalign tedavimi yaklaşık 2 senede tamamladım. Ufuk bey planlı ilerleyen, tedavi süresince aklınızda soru işareti bırakmayacak, tecrübeli bir hekim.İstediğim sonuca sayelerinde ulaştım, tavsiye ederim :)
fa...
Kızımın ortodonti tedavisi için arkadaşımın tavsiyesi üzerin Ufuk Beye gittik. Yaklaşık 1,5 yıl süren tedavimiz bu hafta tamamlandı. Tedavi süresince Ufuk Bey, tecrübesi, bilgisi, güler yüzü ile her aşamayı aklımızda soru işareti kalmayacak şekilde sabırla anlattı ve uyguladı. Sonuçtan oldukça memnunuz ve herkese tavsiye ederiz.
• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Diğer •
Doktor Ufuk Bey ile kızımın diş tedavisi ihtiyacı için tanıştık. Uzun süren emek ve süreç sonrasında kızımın dişlerindeki, çene yapısındaki değişimi görmek harikaydı. Bu zorlu süreci, kızımın yaşının küçük olmasına karşılık, Ufuk beyin kızımla kurduğu pozitif iletişim ve güleryüzlü yaklaşımıyla çok kolay ilerledik. Özellikle çocuğu için tedavi ihtiyacı olan tüm anne babalara Ufuk beyi, değerli eşini ve tüm ekibi öneririz. Kızımın her gülümsemesindeki güzellikte sizlerin emeği var. Kızımın büyürken gelişimini güzelleştirenler olarak sizleri, her zaman saygı, sevgi, minnetle anacağız.
• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Diğer •
Ufuk Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Metin, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Ufuk Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş X-Ray, Diş Beyazlatma, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler.
Ufuk Metin adresi nerede?Ufuk Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mah. Üniversite Bulvarı Pk 27310 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ufuk Metin hangi dilleri konuşuyor?Ufuk Metin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ufuk Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Metin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ufuk Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Ufuk Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ufuk Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Ufuk Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.