Ortodonti · Daha fazla

Gaziantep 1 adres

Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Osmangazi Mah. Üniversite Bulvarı Pk 27310, 27310, Şehitkamil, Gaziantep 27310

2 yıllık tedavimiz bugün tamamlandı dişlerimdeki bozuklukların tamamı düzeldi ve çok güzel bir sonuç elde ettik. Bu zorlu süreçte her yönüyle destek olup mükemmel bir tedavi yürüten Ufuk hocama minnettarım. Gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz.

• H

Merhabalar, alt ve üst çene dişlerimdeki çapraşıklık nedeniyle ortodontist araştırması yaparken Ufuk hocamla tanıştım. Ortalama 9 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen tedavim bitmek üzere. Benim gibi ortodonti düşünenlere Ufuk hocamı gerek hekimliği gerekse de davranışı ve ilgisiyle kesinlikle tavsiye ediyorum.

• R

Ortodonti tedavime başladığımda gömülü dişim ve alt çene geriliği problemim vardı. Doktorum tedavi sürecini çok güzel planladı ve her aşamada beni detaylı şekilde bilgilendirdi. Süreç boyunca çok ilgili ve güler yüzlüydü. Tedavimden çok memnunum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Y

Uzm.Dt Ufuk Metin ortodontist olarak gerçekten mükemmel bir uzman. Dişlerimdeki düzensizlikleri düzeltmek için uzun süreli bir tedavi sürecine başladım benim sürecim oldukça uzun bir tedaviydi ve her adımda ne yapılacağını ayrıntılı bir şekilde muayene sırasında açıkladı. Tedavi süreci boyunca düzenli kontrollerle dişlerimin ne kadar ilerlediğini sürekli takip etti.Kullanılan invisalign plakları oldukça rahattı. Tedavi sırasında yaşadığım hiç bir ağrı olmadı .Sonuç olarak dişerim artık mükemmel bir şekilde hizalanmış durumda.Ufuk hocama sonsuz güvenebilirsiniz

• O

Ufuk Bey ile 2024 nisan ayında yollarımız kesişti. Dişlerimde çarpıklık, füzyonlu diş vs gibi sıkıntılarım vardı. 11 ay süren bir ortodontik tedaviye başladık. Bu süreç içerisinde benimle çok ilgilendi, aklıma takılan ne varsa tüm sorularımı giderdi, her an ulaşılabilir olması da cabası tabi ki. Okulumdan dolayı vs randevu tarihlerinde sürekli bir esneklik yapmam gerekti ve o konuda da bana çok yardımcı oldu. Dişlerimdeki çarpıklık hiç geçmez gibi gelirken Ufuk Beyle tanıştıktan sonra bunun mümkün olduğunu hatta hayalimdekinden bile güzel olduğunu farkettim. Kesinlikle tavsiye ederim, gözünüz kapalı tercih edeceğiniz bir uzman doktordur.

• Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diğer  •

"2 yıl süren ortodonti tedavimi bugün başarıyla tamamladık. İki gömülü dişim olması sebebiyle oldukça zor bi durumdu ancak doktorumun tecrübesi sayesinde sonuç mükemmel oldu. Bu tarz zorlu vakalarda güvenebileceğiniz tek adres diyebilirim."

• Ş

Alt çene geriliği ve diş çarpaşıklığım vardı.Gittiğim çoğu ortodontist başka tedavi yöntemleri sunmadan çift çene ameliyatı olmam gerektiğini söylediler. Ufuk hocamla tanıştım. Çene apareyleri kullanılarak yapılabilecek bir kamuflaj tedavisinden bahsetti. Ameliyat olmak istemediğim için tedaviye başladım. Şu an çok memnunum. Anlayışlı ve işinin ehli biri olduğunu düşünüyorum. Ortodontist arayışında tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Ufuk Metin

Yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı güzel gülüşler dilerim.

• D

Kızlarım yaklaşık 1,5 yıldır Ufuk Hocamızdan ortodonti tedavisi görüyor. Uzmanlığı ve deneyimi tartışılmaz; en çok değer verdiğim yönü ise iyi yüreği ve çocuklarla kurduğu sıcak iletişimi. Güvenilir ve özverili tutumuyla bize her zaman içimiz rahat bir tedavi süreci yaşattı. Gaziantep’te böyle bir uzmanın olması gerçekten büyük şans.. İhtiyacı olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Ufuk Metin

Değerli yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı güzel gülüşler dilerim.

• G

Alt çenem önde olduğu için küçüklüğümden beri gittiğim bütün ortodontistler çene ameliyatı olmam gerektiğini söyledi ben ameliyattan korktuğum için alternatif tedaviler araştırdım ve Ufuk hocayla şeffaf plaklarla kamuflaj tedavisine başladık alt dişlerim üst dişlerimin önündeydi ve daha tedavinin 4. ayında olmama rağmen değişim inanılmaz bir şekilde geriye doğru gitti. İşini hakkıyla özverili bir şekilde yapan insanlarla karşılaştığım için çok memnunum herkese tavsiye ederim.

• Ş

Süreç gayet iyi ve özenle ilerledi ilk başta korku ve endişeliydim fakat bu kadar ilgili ve özenle ilerleyeceğini düşünmemiştim

• başka bir yer Diğer  •