Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Osmangazi Mah. Üniversite Bulvarı Pk 27310, Gaziantep 27310

Ç

Ufuk hocam la Şeffaf plak tedavisine başladık, ilk andan itibaren her seferinde güler yüzle karşılandım. Herkes çok nazik ve bilgiliydi. Tedavi sürecim başlamadan önce bütün süreç bana detaylı şekilde anlatıldı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ettiğim bir klinik.

K

Çenemdeki açık kapanış bozukluğu ile ilgili farkli doktorlara başvurdum. Hepsi çene ameliyatı olma teşhisi koymasına rağmen değerli hocam bu sorunu ortodonti tedavisiyle çözülebilecegini belirterek tedavi sürecimi başlattı.

1,5 yıl içerisinde ameliyatsız, diş çekimsiz ve ağrısız şekilde tedavim gerçekleşti.

Bu güzel b gülümsemeye ve sağlıklı dişlere kavuşmam ufuk hocam sayesinde oldu.

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Kızımın 2 yıl süren çene kaydırma tedavisi harika bitti kızım mutlu biz mutluyuz..Ufuk bey işini severek yapan süreç içerisinde aileden biri gibi hissettiren mükemmel bir insan..emeğine sağlık

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Merhaba, yaklaşık 2,5 yıl plak tedavisi gördüm ve sonuç gerçekten çok mutlu etti. Oldukça doğal ve güzel oldu dişlerim. Ortodontist Ufuk Metin'i konforlu ve güvenilir bir tedavi için tercih edebilirsiniz.

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

2 yıl önce oğlumun oğlumun ortodonti tedavisi Ufuk Bey tarafından son derece başarılı bir şekilde tamamlandı Ufuk bey ve tüm ekibi son derece güler yüzlü ,başarılı ve de disiplinli en küçük bir sorun yaşamadık Oğlumun diş ve çene problemi çok fazla olduğu halde süreci hekimimizin yardımıyla çok kolay atlattık, hala da aynı titizlik ve disiplinle yıllık kontrollerle devam ediyoruz.

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Ortodonti sürecim boyunca hem doktorumdan hem de ekibinden inanılmaz memnun kaldım. Doktorum çok ilgili, profesyonel ve işine gerçekten hakim. Her kontrolde süreci detaylı şekilde anlattı ve tüm sorularımı sabırla yanıtladı.

Klinikteki ekip de çok güler yüzlü ve düzenli. Randevu organizasyonu, hijyen ve genel yaklaşım gerçekten çok başarılı.

Gaziantepte ortodonti düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Invisalign tedavimi yaklaşık 2 senede tamamladım. Ufuk bey planlı ilerleyen, tedavi süresince aklınızda soru işareti bırakmayacak, tecrübeli bir hekim.İstediğim sonuca sayelerinde ulaştım, tavsiye ederim :)

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Kızımın ortodonti tedavisi için arkadaşımın tavsiyesi üzerin Ufuk Beye gittik. Yaklaşık 1,5 yıl süren tedavimiz bu hafta tamamlandı. Tedavi süresince Ufuk Bey, tecrübesi, bilgisi, güler yüzü ile her aşamayı aklımızda soru işareti kalmayacak şekilde sabırla anlattı ve uyguladı. Sonuçtan oldukça memnunuz ve herkese tavsiye ederiz.

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Doktor Ufuk Bey ile kızımın diş tedavisi ihtiyacı için tanıştık. Uzun süren emek ve süreç sonrasında kızımın dişlerindeki, çene yapısındaki değişimi görmek harikaydı. Bu zorlu süreci, kızımın yaşının küçük olmasına karşılık, Ufuk beyin kızımla kurduğu pozitif iletişim ve güleryüzlü yaklaşımıyla çok kolay ilerledik. Özellikle çocuğu için tedavi ihtiyacı olan tüm anne babalara Ufuk beyi, değerli eşini ve tüm ekibi öneririz. Kızımın her gülümsemesindeki güzellikte sizlerin emeği var. Kızımın büyürken gelişimini güzelleştirenler olarak sizleri, her zaman saygı, sevgi, minnetle anacağız.

• Uzm. Dt. Ufuk Metin Diğer  •

Küçük yaşta çok gergin ve korkarak başladığım ortodonti tedavim Ufuk Bey'in her şeyi tane tane anlatarak son derece ilgili yönettiği süreç sayesinde benim için harika şekilde geçti. Kendisinin çok eski bir hastasıyım ve tedavimin üzerinden yıllar geçmesine rağmen gülüşümden çok memnunum.