Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu 34020

• Z

Gebeliğimin 4uncu ayındayım ve esimin işinden dolayı hep bir Şehir degistirme durumundayim istanbula ailemin yanına gelerek bu durumun önüne geçmek ve iyi Bi doktora denk gelmek istedim öncesinde Bi kaç yer araştırdım fakat doktorlari sıcak bulamayınca hastanenin iyi olması pek içime sinmiyor sonrasinda uğur hanıma baktım, videolarına konuşmasına ve yorumlarına göz gezdirdim ve randevu oluşturdum. Dün eşimle ve kardeşimle gittik iyikide gitmişiz o kadar tatlı pozitif ve işini seven Bi insanki kendisi yanında ailenle gibi hissediyorsun. İkizleriminde erkek olduğunu öğrendim iki kat mutlulukla eve geldim. Biraz uzun yazdım ama uğur hanım gerçek Bi doktor iyiki rastladım kendisine

• N

Gebelik takibi için kendisine ulaştım.
    İnanılmaz tatlı dili, olumlu yaklasimi olması insanı çok rahatlatiyor. Objektif bilgilendirmesini de çok kıymetli buluyorum. Hastasının her asamada yanında olarak destek görmesi çok kıymetli. İyiki kendisi ile yollarimiz kesişti.

• Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Diğer  •

Hamilelik sürecim hem fiziksel hem de duygusal anlamda gerçekten çok zordu . Ama bu süreci bana kolaylaştıran, beni sakinleştiren, her korkumu ve endişemi sabırla dinleyen biri vardı Canım Doktorum: Uğur Doğançe. Kendisine ilk gittigimde çoğu kadının korkulu rüyası olan vajinal muayeneden ısrarla kacinirdim ama o kadar güzel destekledi ki . Elinin hafifliği ve mesleki tecrübesi sayesinde tüm korkularımı yendim . Hamilelik surecimde de unutulmayacak destekleri oldu. Kişisel numarasını dahi verip ona her an ulasabilecegimi söylemesi beni inanılmaz rahatlattı . Saat fark etmeksizin ne zaman bir sorum olsa itinayla cevap verdi . Bu zorlu süreçte hep yanımda oldu ve dogumumu kendisiyle gerçekleştirdim şükürler olsun ki . İyi ki yollarimiz kesişmiş iyi ki Uğur hocam gibi değerli bir Hekimi tanımışım . Sizin gibilerin her zaman çoğalarak artması dileğimle

• Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Diğer  •

Adet gecikmesi ile başvurdum. Ugur hanım benden bazı testler istedi sonuclar çıkana kadar benimle iletişimi hiç kesmedi ve çok ilgilendi. Sıcak kanlılığı ve samimiliği ile beni çok rahatlattı. Her bakımdan çok iyi bir doktor.

• T

İyiki siz Uğur hocam hayattaki şansımız oldunuz herşey için Allah bin kere razı olsun sizinle güvenle bebeğimi kucağıma aldım

• N

HSurp Pirgiç hastanesinin kadın doğum bölümüne kontrol için gittiğimde kistimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini, muayene sonrasında konu hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi veren güven aşılayan, samimi hasta-doktor lişkisini, hem mütevazi hem sınırını koruyan bir doktorla karşılaştım: Kendisi Uğur Hanım'dı. Ameliyat öncesi başka bir doktorla görüşmeye gerek bile duymadan, güler yüzü ve samimiyetinden dolayı hemen kararımı o an vererek birkaç gün içinde ameliyatımı oldum. Ve ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Hastanız Nejla Zengin

• T

9 ay boyunca gebelik takibini yapan doktor doğum sancılarım başlayınca kendisine tüm gün boyunca ulaşamadık. Daha sonra şehir dışında olduğunu söyledi bizde bu süreçde ne yapacağımızı sorduk bize başka bir hastaneye gitmemizi söyledi. Kendi çalıştığı hastaneyi aradığımızda 1 hafta olmayacağını ve yıllık izinde olduğunu hastalara bilgilendirme yapıldığı söylendi. Bize bu şekilde bilgilendirme yapılmadı ve 9 ay boyunca planladığım doğumu farklı bir hastanede ve başka bir doktorla gerçekleştirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bütün hamilelik sürecini dogumumu kendisinde gerçekleştirdim. Iyiki denk gelmişim Bütün korkumu geçirdi hep destek oldu kendisine sonsuz teşekkürler

• Özel Safa Hastanesi Yenibosna Diğer  •

• G

Hastasıyla bu kadar yakından ilgilenen vede bu kadar içten bır doktorla ilkkez karşılaşıyorum güler yüzü ilgili tavrı için çok teşekkür ediyorum ❤ben doktorumu buldum.

• Özel Safa Hastanesi Yenibosna Gebe Takibi  •

• HOCAM bende sizin hastanizim 2012 haziran 1inde doğum yaptım hamileliğim boyunca size geldim doğumum da da siz vardınız Allah razı olsun herşey için teşekkür ederim sagolun hakkınızı helal edin

•  •

Profili düzenle veya yönet