Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
nu...y
Bu hayatta aldığım en doğru karar cuma hocaya ameliyat olmaktı 2 senem olmasına rağmen ilk günkü gibi ilgililer hastalarına
t....n
Uğur Hanım çok ilgili, güler yüzlü, samimi olması çok güzel.Soru ve sorunlarımıza çözümler üretiyor.Hastalarının her daim yanında olan işini layıkıyla yapan değerli bir hekim.iyiki uğur hanım var hayatımızda
ma...a
Bir hastenede rahim duvarımın 1/3’i alınacaktı, bir başka hastanede ise ‘kanser başlamış acil operasyona alınmalı’ denildi. Çok korkmuş ve panik bir halde Uğur Doğançe’ye geldim.
Ne kanser ne operasyon gereği…
Rahim bütünlüğümü ve huzurumu ona borçluyum, korkularımı dağıtmak için de o kadar çok uğraştı ki
3 yıldır düzenli hastasıyım
Çokkkkk çok iyi bi hekim olmasının yanı sıra hasta psikolojini çok iyi anlaması, bunun için ekstra özenli yaklaşımı inanılmaz bir rahatlık ve güven veriyor.
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ HEKİM
Ve herkese tavsiye ediyorum (tavsiyemle gidenler de benimle aynı görüşte
ar...u
17 Ağustos tarihinde ameliyat oldum.Sol böbreğimde 2,5..3 cm ölçüsünde tümor vardı. İlk tanı sürecinde ve tedaviyi ve ameliyatı ve sonrasını çok net anlattı. Ameliyatımda çok rahat geçti.Robotik parsiyel nefroktomi ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Artık belli aralıklarla kontrollerimiz olacak hocamla!
Op. Dr. Burçin Tunç
Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde görmek dileklerimle.
se...l
Tiroid kanseri teşhisimden sonra görüş aldığım 3 doktordan da tiroid bezimin alınması gerektiğini duyduktan sonra ikna olup cerrah araştırmasına girdim. Hasta yorumlarına göre doktor aradığım ve hastalar için bu yorumların önemli olduğunu düşündüğüm için ben de yorumumu buraya bırakıyorum.
Öncelikle Adem hocanın hastaya yaklaşımı çok insani, karşısındakini önemsiyor. Hastanın ameliyat için kaygısı korkusu varsa detaylı açıklamalarıyla sakinleştiriyor. Başka doktor arayışına girmemenizin de esas sebebi bu oluyor. Ameliyat sonrasında da sıkı bi şekilde takibimi yaptı. Aslında zaten sonrasında takip edilecek bir ameliyat değil sanırım ama bende ameliyat yeri su topladı. Yara yerim düzelene kadar da pansumanı başkasına yaptırmak yerine kendisi yaptı. Özetle bence Adem hocanın iyi bir doktor olmasının temel sebebi iyi bir insan olması. Onun gibi doktorların çoğalmasını dilerim.
gi...r
Hamileliğimin en başından itibaren sürecimi büyük bir özenle takip etti. Kontroller sırasında gösterdiği dikkat sayesinde bebeğimizdeki sağlık sorunu erken dönemde fark edildi ve vakit kaybetmeden detaylı ultrason ile gerekli testlere yönlendirildik. Yaşadığımız en zor süreçlerden biri olan gebelik sonlandırma döneminde tüm seçenekleri açık ve anlaşılır şekilde anlattı. Her kontrolde sabırla dinleyen, güven veren ve hastasını gerçekten önemseyen bir hekim. Bu zorlu süreci daha bilinçli ve doğru şekilde yönetmemizi sağlayan yaklaşımı bizim için çok kıymetliydi.
ah...n
Ameliyat öncesi çok şüphem vardı ama cuma hocayla konuşunca hiç bir şüphem kalmadı ameliyat önce ve sonra ekip olarak çok güzel ilgi alaka gördüm hersey çok güzeldi hiç bir ağrım olmadı dedikleri gibi Amaliyat olalı 10 gün oldu ve bugün kontrolüm vardı tam 10 kilo vermişim kafama takılan bir şey olduğunda mesaj attığımda anında cevap aldım ben herseyi çok beğendim herşey için çok iyidi
Güzeldi iletisimi hocamız dakikdi hoş anlatımı vardı ........
m....a
Hastaları ile olan iletişimi, ilgi ve alakası, güler yüzlü ve samimi olması çok iyi. Soru ve sorunlarımıza çözümler üretiyor. Tanı ve Tedavi açısından bilgilendirici bir yaklaşımı var ve elbette en önemlisi oldukça maharetli. İşini layıkıyla yapan değerli bir hekimdir kendisi. Çok memnun kaldık.
di...l
Mesanemdeki kitle sebebiyle bir süredir güvenebileceğim bir doktor araştırıyordum. Konu hassas ve ülkemizde güven verecek dr bulmak kolay değil. Burçin beye kontrole gitmeden önce tecrübesi ve bilgisi konusunda farklı bir yakınımdan tavsiye almıştım. ilk kontrolde konuya hakimiyetini rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Açıkçası uzun süredir aklıma takılan bu kitle konusunu ve yapılacak işlemleri; adım adım öyle iyi açıkladı ki, hakikaten ne dediyse yaşadım. Empatisi de oldukça yüksek ve iletişimi kuvvetli. Sürecimiz devam etmekte olup kendimi Burçin bey ile güvende hissettiğimi belirtmek isterim.
Op. Dr. Burçin Tunç
Nazik yorumunuz ve güveniniz için teşekkür ederim.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikolog, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, toplam 422 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Manipülasyon, Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa), Tekal Ponksiyon(Lomber Ponksiyon), Biyoelektrik Tedavisi, Nöralterapi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artritte Steroid Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Tendon Onarımı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 117 hasta/danışan, Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi nerede?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi adresi Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32 Zeytinburnu şeklindedir.
- Zeytinburnu bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
- Zeytinburnu bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri