Son 30 gün içerisinde 35 hasta randevusu var

Uğur Kolat Muayenehanesi
Cevat Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No:43 A Blok Kat:1 Daire:3 (Çanakkale İŞKUR karşısı, MİGROS’un üst katı), Çanakkale Merkez, Çanakkale

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Psikiyatri Randevusu

Aile Terapisi +22 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bağımlılık Tedavisi

Hakkımda

Marmara tıp fakültesinde 2007 yılında mezun oldum. 2011 yılında Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri(Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) Asistan...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Marmara Tıp Fakültesi (İstanbul, 2001-2007)
  • Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri(Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) Asistanlığı (İstanbul, 2007-2011)

Fotoğraflar

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

9 Aydan beri gidiyorum. Randevu dışında dahi doktorum benimle çok hoş bir şekilde ilgileniyor. Psikolojik olarak beni gerçekten çok güçlendirdi, doktor gibi doktor gerçekten. HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Bipolar bozukluk hastasıyım.Ugur beye uykuya dalmak üzere gördüğüm ve beni korkutan görüntüler gördüğüm için gittim.Gordugum Bu görüntülerin hastalığimdanbagimsiz olduğunu söyledi..Kaygı düzeyimin yüksek olduğunu ve bu yüzden beni korkutan bu görüntüleri gördüğümü anlattı.. Kaygı duzeyimi azaltıcı bir ilaç başladı...Ayrıca depresyonum oldugunuve antidepresan bir ilaç başlamanın uygun olacağını söyledi.Vwrdigi tedaviyi uyguladım. Şikayetlerim günden güne azalıyor.Uykularim düzene girdi ..

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Uğur Bey'e mide bulantısı şikayetiyle gittim.Ne alaka diyebilirsiniz ama tam olarak durum psikolojik :).Kendisi çok ilgili bir doktor.Tedavi sürecinde hep yanındaymış hissi veriyor.Çözüm odaklı .Çanakkale'nin en iyi psikiyatristi diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Uzun zamandır hastasıyım kişisel olarak hem randevularda hem de uzaktan telefonlarda sorun olduğunda gayet ilgili düzenli ilgilendi. İlaç planlaması ve diğer konularda her zaman yardımcı oluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadan sorunlarınızı empati yoluyla gerek sorularla birlikte anlayıp ona uygun çözümler üretiyor. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.

Z
Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği

Takıntı ve öfke sorunundan başvurmuştum. Kliniğin ferahlığı mükemmel, hocamız teşhis, tedavi açısından çok rahatlatıcı ve bilgilendiren bir insan.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

2009 yılından beri bir çok psikiyatri doktoru ile tedavi olmaya çalıştım, hep aynı döngüler hep tek düze tedavi yolları denedi diğer doktorlar. Uğur Bey ile 9 ay içerisinde sanki hayata geri döndüm. Kendisi gerçekten çok ilgili, tedavi ve tedaviye uyum sağlanması için sürekli uğraşıyor. İstanbuldan geliyorum kendisine, inanın fazlasıyla değiyor. Çok değerli bir doktor ve kişi kendisi. Çok teşekkür ediyorum.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Bağımlılık Tedavisi

Uğur Bey gerçekten çok iyi bir hekim. 7 aydır herhangi bir problem yaşamadım. Tedavim devam ediyor.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Doktor beye tavsiye üzerine gittik. İyi ki gitmişiz. Ondan önce bir sürü özel doktora gittik fakat hastamız daha da karamsarlığa sürüklendi. Uğur bey sayesinde yeniden doğdu diyebilirim. Yaklaşık 2.5 senedir tedavi oluyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Çok insana tavsiye de ediyoruz. Randevu aldığımızda tarih yaklaştığında mutlaka gelmeden önce arayıp hatırlatma yapıyorlar. Bilgilendirme mesajları ayrıca geliyor. Doktor beyin çok ilgili ve terapi gibi diyaloğu var. Hastasını önemsiyor ve her bir detayı takip ediyor. Hastaya inanılmaz bir güven veriyor. Ona sonsuza kadar duacı olacağız çünkü mesleğini hakkıyla yapan bir doktor ve bizim hastanız sayesinde iyileşti.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Uğur beyden her konuda gayet memnunum.İlk muayene oluşumla bu son muayene arasındaki en büyük fark sanırım problem olunan konulara daha detaylı ve doktor değil bir arkadaş sohbeti gibi yaklaşması beni çok memnun etti.Böylece hasta mevcut olan sorunlarını daha iyi,atlamadan rahatça anlatabiliyor.Başarılarının devamını dilerim, Selamlar..

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Rahatlatıcı ve yol gösteren bir seans oldu. Umarım verimli bir şekilde ilerleriz.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Marmara Tıp Fakültesi (İstanbul, 2001-2007)

Deneyimler

• Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi (İstanbul, 2012-2013)
  • Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Kayseri, 2013-2014)
  • Çanakkale Devlet Hastanesi (Çanakkale, 2014-2017)

Fotoğraflar

Röportaj