Son 30 gün içerisinde 43 hasta randevusu var

Cevat Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No:43 A Blok Kat:1 Daire:3 (Çanakkale İŞKUR karşısı, MİGROS’un üst katı), Çanakkale Merkez, Çanakkale
Uğur Kolat Muayenehanesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Psikiyatri Randevusu

Aile Terapisi +22 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bağımlılık Tedavisi

Hakkımda

Marmara tıp fakültesinde 2007 yılında mezun oldum. 2011 yılında Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri(Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) Asistan...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Marmara Tıp Fakültesi (İstanbul, 2001-2007)
  • Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri(Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) Asistanlığı (İstanbul, 2007-2011)

Fotoğraflar

61 hasta yorumu

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Uğur beyden her konuda gayet memnunum.İlk muayene oluşumla bu son muayene arasındaki en büyük fark sanırım problem olunan konulara daha detaylı ve doktor değil bir arkadaş sohbeti gibi yaklaşması beni çok memnun etti.Böylece hasta mevcut olan sorunlarını daha iyi,atlamadan rahatça anlatabiliyor.Başarılarının devamını dilerim, Selamlar..

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Rahatlatıcı ve yol gösteren bir seans oldu. Umarım verimli bir şekilde ilerleriz.

V
Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

İlk randevunuzda, doğru yerde olduğunuzu Uğur Bey verdiği güven ve anlayış içerisinde hissettiriyor. İlgili, özverili, alakadar. Kendisine teşekkür ederim

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Gayet güzel bir ilgiyle hastalarıyla ilgileniyor çok memnun kaldım çok teşekkür ederim

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Karşılaştığım en iyi psikiyatr .Allah razı olsun. Beni gerçekten anlıyor, aklımdaki soruların cevaplarını cok iyi bir şekilde bana aktarabiliyor. Kendimi daha tanimami sağladı.Okb mücadelemde doğru yeri bulduğuma inanıyorum.

P
Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Uğur hocam gerçekten iletişimi harika çözümcü bir doktor, hastası için uyguladığı tedavi planı, seyri ve takibi gerçekten etkili ve siz sıkıntınızı anlatmaya başladığınızda kafanızdakileri söylüyor zaten, ilginiz için çok teşekkürler uğur hocam

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

İlk psikiyatri deneyimimdi,kendimi güvende ve rahat hissettim.Oldukça iyi ve özgüvenli ayrıldım.Tedaviye başladık ve devamı da gelecek.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği

Son derece ilgili ; en ufak detayı takip eden bir hekim ağır depresyon sorunumuzu terapisi ve reçetesi ile tedavi etti , teşekkür ederiz

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

İletişimi muhteşem insanı özetleyen ve bulunduğu durumu her açıdan irdeleyen bir uzman Uğur hocamla 2 yılı aşkındır tedavi sürecimiz devam ediyor her geçen seans daha olumlu bakmanızı sağlayacaktır. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Uğur Kolat Muayenehanesi Panik Bozukluğu Tedavisi

Anksiyete ve panik atak hastasıyım. Hayatımı düzene sokan ve yaşam sevincimi yerine getiren ve herşeyden önce yaşamanin ne güzel birşey olduğunu hatırlatan saygı değer hocam. Çanakkale için büyük bir değer.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Marmara Tıp Fakültesi (İstanbul, 2001-2007)

Deneyimler

• Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi (İstanbul, 2012-2013)
  • Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Kayseri, 2013-2014)
  • Çanakkale Devlet Hastanesi (Çanakkale, 2014-2017)

Fotoğraflar

Röportaj