Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor, Psikoterapist
- Şizofreni ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
Ferhuniye, Selçuklu, Konya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mi...r
ben sevda asker .hocamdan allah razı olsun beni hayata döndürdü.15 yıllık depresyondan sonra yeniden ben hayata gözlerimi actım.ülkü hocam süperrrr bir doktoor.mesleginin sonuna kadar hakkını veren bir insan.bence diger pskiyatr dr.larının hocamııı örnekkk almarıııı gerekiyorrrr.
Ülkü Beşiktepe Ayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülkü Beşiktepe Ayan, Psikiyatri.
Ülkü Beşiktepe Ayan adresi nerede?Ülkü Beşiktepe Ayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülkü Beşiktepe Ayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülkü Beşiktepe Ayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ülkü Beşiktepe Ayan hangi dilleri konuşuyor?Ülkü Beşiktepe Ayan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ülkü Beşiktepe Ayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülkü Beşiktepe Ayan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülkü Beşiktepe Ayan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülkü Beşiktepe Ayan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ülkü Beşiktepe Ayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar