Dr. Öğr. Üyesi Umut Alıcı

Çocuk Cerrahisi · Daha fazla

Tepebaşı 1 adres

Eğitim Bilgileri
Tıpta Uzmanlık, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Türkiye 2004 -2010

Akademik Unvanlar / Görevler
Yrd.Doç.Dr., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, 2014 - Devam Ediyor

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı 26190

• P

2024 yılında ayrıntılı bir araştırma yapmadan gitmiştim umut beye ilk görüşte sert bir yapısının olduğunu düşündüm bu beni biraz korkutmuştu. Oğlumun idrar yaparken zorlanması sonucu sünnet yaptırmak istedik. 3 aylıkken çok kısa bir sürede ve profesyonelce sünnetini yaptı. Bu sebeple küçük oğlumuzuda 45 günlükken hiç düşünmeden umut beye emanet ettik. Şu an 2 aylık olmak üzere iyileşme sürecinide dediklerine uyuluğu sürece çok rahat atlatıyorsunuz. Çevremde oğlu olanlara da tavsiye ediyorum.

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer  •

10 gün önce 2 aylık bebeğimi sünnet yaptırdık. İşini güzel ve temiz yapan bir doktor. Dediklerini uygulayınca zaten herhangi bir problem olmadı. Sünnet yaptıktan sonra her gün beyaz sabunla yıkamamız gerektiğini söyledi bizde dediği gibi yaptık şuan gayet iyiyiz. Küçük çocuğunu sünnet yaptırmak isteyenlere önerimizdir. Bence Umut hocayı tercih edebilirsiniz işinin ehli.

• F

40 günlük bebeğimize lokal sünnet operasyonu yaptı hoca, sürec hakkında bizi bilinçlendirdi söylediklerini uyguladık süreci çok iyi bir şekilde atlattık. Erken sünnet düşünenlere tavsiye ediyorum.

• O

İnmemis testin tanısından sonra Umut beyden fikir almak istedim ona götürdüm çocuğumu. Geçen hafta gelmişsiniz şimdi bana niye geldiniz doktor doktor gezecek misiniz diye azarladı. Doğru düzgün muayene bile etmedi.Ben çocuğuma şifa ararken böyle bi tepki çok almak çok kötüydü. Tavsiye üzerine gitmiştim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• N

3 aylık oğlumu sünnet ettirdim Umut beye sert mizaçlı biri ama benim detaylı sorularıma gayet açıklayıcı şekilde yorum yaptı işinde iyi olması önemli iyikide sünnet ettirmişim oğlumu Umut beye gönül rahatlığıyla sorularınızı sorabilirsiniz

• M

Umut bey oğlumu sünnet etti işini iyi yapan biri lakin çok sert biri soru soramazsınız sadece kendisini dinleyip gidersiniz burnundan kıl aldırmaz

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer  •

Tavsiye üzerine umut beye gittik 6 aylık bebeğimi sünnet etti çok memnun kaldık fakat biraz sert mizaci yapısı sizi korkutabilir :) onun dışında işinde çok iyi bebeğim hemen iyileşti hissetmedik bile

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Randevu  •

Umut hocaya 3 aylık oğlumun sünneti için gittik randevu günü verdi gittik sünnet olacağı gün tekrar bize dediği saati 1 dakika bile geçirmedi sünneti lokal anestezi ile yaptı bu yüzden içim çok rahattı 10 dakika içinde bitti yavrum kucağıma alır almaz sustu eşime sünnet bakımı için gerekli herşeyi tek tek detaylı anlatmış eve geldiğimizde sadece ilk idrarını yaparken ağladı sonrasında her gün ki rutinimizle devam ettik uykusu beslenmesi hiç bişeyi etkilenmedi elinin hafifliği sayesinde en korktuğum şeyi hiç sorunsuz atlattık bu kadar kolay olacağını beklemiyordum

• B

40 günlükken oğlumuzu umut hocamız sünnet etti. Erken sünneti annesi olarak istiyordum zaten. Sakin bir şekilde süreci atlattık. Eli ve operasyon başarısı hocamızın tartışılmaz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

• Y

Oglumuzun sunneti icin Umut hocayi tercih etmisitik, 4aylikken genel anestezi ile basarili ameliyat oldu ve cok hizli iyilesti, ayni gun icinde taburcu olduk. Ikinci oglumun sunneti icin de Umut hocayi bulduk ve yine ona yaptirdik, bu sefer oglum 40gunluktu lokal anestezi uygulandi, 1haftada tamamen iyilesti. Isini cok iyi yapan ilgili bir doktor, tavsiye ederim.