Psikolog Umut Çınar
Aynı zamanda Reklamcı, metin yazarı, vokal ve Halkla İlişkiler uzmanıdır.
llköğrenimi doğup büyüdüğü yer olan Manisa/Salihli'de tamamlayıp Turgutlu Senem Aka Anadolu Lisesi'ni kazandı. Okan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne %100 burslu olarak giriş yaptı.. Aynı üniversitedeki başarılı sonuçlarından ötürü Çift Ana program yoluyla bir lisans programı daha okumaya hak kazandı. Psikoloji Lisans programına başladı ve bu programı 2.5 yıl gibi bir sürede tamamladı. Üniversite boyunca bir çok kulüp ve etkinlikte aktif rol aldı. Sahibinden.com'da stajı tamamlayıp İstanbul'da Emphair, Centrium gibi sağlık kuruluşlarında online iletişim departmanlarını yönetti. Ka Psikoterapi, psikologum.online gibi kuruluşlarda aktif görevler aldı.
2019 yılında "Üst Rütbe Askeri Disiplinde İnsan Psikolojisi" kavramında araştırma yapmak amacıyla Jandarma Komando Subay seçmelerine katıldı ve başarılı oldu. 15 günlük süreç sonunda SUEM'den ayrıldı.

2020 yılında kendi doğup büyüdüğü şehir olan Salihli'ye döndü ve Omnia Psikolojik Danışmanlık Merkezi'ni kurdu.

*Bilişsel Davranış Terapi- The academy of modern applied psychology (Birleşik Krallık) Eğitmen: Kain Ramsey
*Uygulamalı Hipnoz Eğitimi- Uzm. Dr. Şeref Özer' Manisa Psikiyatristler Derneği -
*MMPI - İzmir Psikoloji Merkezi - Şeval Baysal

Küçükbakkalköy, Ataşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı

Psikolojik bir danışmana ihtiyacım vardı, kendisini eşim internet üzerinden bulmuş. Umut Bey'den randevu alıp seanslara başladık. Kendisini çevreme tavsiye ettim çünkü yaptığı seanslar bana iyi geldi. Umut Bey'in çalışma tarzı ve danışanlarına yaklaşımı gayet iyi ve yol gösterici. Kendisi sayesinde psikolojik sorunlarımı çözebildim ve şu an gayet mutluyum.

Telefon numarası doğrulandı

Umut Bey ile tanıştığımda anksiyete hayatımı tamamen kontrol altına almıştı. Kendimi sıkışmış ve umutsuz hissediyordum. İlk seansta beni yargılamadan, samimiyetle dinledi. Sadece konuşmama alan açmakla kalmadı, arada fark edemediğim duygularımı da anlamama yardımcı oldu. Zamanla, anksiyetemin kökenindeki sorunları keşfetmeye başladım. Umut Bey’in sabrı, anlayışı ve bana kattığı farkındalıkla, içimdeki gücü buldum. Her seansta biraz daha güçlü çıktım. Zor günlerim hala oluyor, ama artık bu duygularla nasıl başa çıkacağımı biliyorum. Onun desteğiyle, kendime olan inancımı yeniden kazandım. Umut Bey sadece bir terapist değil, bana bu yolculukta gerçek bir rehber oldu. Psikolog Umut Çınar ile çalışmaktan çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

İleri derecede depresyon ve atalet problemim vardı. Ayrıca gelecek konusunda ümitsizlik ve şüphe kaygılarım vardı. Ama Umut Bey ile iletişime geçtikten sonra hem yaklaşımından hem tecrübesinden ve bilgisinden memnun kaldım. Problemlerim çözüldü, hatta hayallerim değişti ve güzelleşti. Kendimi buldum, neleri yapabileceğimi gördüm. Yani sonuç olarak Umut Bey'den son derece memnunum ve herkese öneririm.

Telefon numarası doğrulandı

Umut Bey ile bir arkadaşımın tavsiyesiyle anksiyete, panik atak (panik bozukluk) sebeplerinden ötürü iletişim kurdum. Umutsuz bir vaka olduğumu düşünüyordum. Bana mantıksal çerçevede "hasta" olmadığımı, ne yaşadığımı, neden yaşadığımı çok güzel bir şekilde izah etti. Kendine güveni, mevcut duruma hakimiyeti inanılmaz derecede güven veriyordu ve iyi hissettiriyordu. Aynı zamanda ilk başlarda çok zorlanmama rağmen beni rasyonel (gerçekçi) düşünmeye iterek "gerçek" potansiyelimin farkına varmamı sağlıyordu. Seanslarda ilerledikçe özgüvenimde şaşırtıcı şekilde artmaya başladı ve kafamın içindeki olumsuz otomatik düşüncelerin olumlu yönde değişmeye başladığını fark ettim, inanılmazdı. Zamanla "Farkındalık" ve "kabulleniş" konularında duygularımda ve düşüncelerimde bir denge sağlamaya başladım ve daha çok anda kalmayı ve anı yaşamaya başladım. Çok değiştim ve gerçek kendi benliğime kavuştum. Kendisini şiddetle çevreme tavsiye ederim.

K
Telefon numarası doğrulandı

Yaklaşık 2-3 ay gittim online olarak görüştüm.Bana çok yardımı oldu.Ben de çok değişim sağladı.Birşeyleri aşmamda yardımcı oldu.Herkese de memnuniyetle öneririm.Kendisini araştırmalarımın sonucunda ulaştım.Ben birşey söylediğim de söylediklerimi net olarak anlıyor bana yol gösterirken mantık çerçevesinde yol gösterdiğini görebiliyorum.Kendisine güvenebildim bana çok güven verdi.Desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum ama ara ara gitmeyi düşünüyorum.Tek seferliğine veya birkaç seans değil de kendisine ara ara ulaşıcam.Ben çok memnun kaldım.Hiç gözüm arkada kalmıyor.Öyle biriyle görüşme yaptığım için çok mutluyum.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnun kaldım.Görüşmelerimiz bana iyi geldi.Dikkatlı dinlemesi ve benimle olan konuşmasından memnun kaldım.Desteği de benim için yeterliydi.

Telefon numarası doğrulandı

Hizmet verdiği yer yeni açılmış olmasına ragmen tavsiye üzerine gittim.Yaşının genç olmasına ragmen bana verdiği bilgiler beni mutlu etti.Özel yaşamım da olumlu yönde faydası oldu.Onun tavsiyelerine uyduğum da olumlu geri dönüşler aldım.Benim için çok faydası oldu.Kendisinin bana anlattıklarıyla bu konu da uzman olduğunu belli etti.Anlattıkları benim yaşamtımla örtüştüğü için bunları uygulayınca bu yönden memnun kaldım.Kendisinin desteği yeterliydi ama devam etmeyi düşünüyorum.Bunu okuyan herkese şiddetle Umut Bey'i tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Kendisi ile bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Eşim ile yaşadığı problemler iş hayatıma stres olarak yansırken Kendisi ile ilk görüşmeden itibaren bir şeylerin düzeldiğini hissettim. Olaylara farklı bakış açısı ufkumu açtı. Kısaca Bana balık vermedi. Balık tutmayı öğretti. Kendisine teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Umut Bey ile 1 aylık danışmanlık geçirdim.Trafik kazası geçirmiştik o kaza da abimi kaybettim.2016 yılında olmuştu yaş olarak da ufaktım.Bazı şeylere tahammül yoktu agresiflik başlamıştı o yüzden destek aldım.Umut Bey'i de aileme tavsiye etmişler onların tavsiyesi üzerine gittim.Rahatlıkla içimi dökebiliyorum.Baya etkili oldu şuan da gitmiyorum.Seanslardan da memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Görüşmelerimizden sonra hayatım her anlam da daha olumlu gitmeye başladı.Problemlerimi faydalı oldu hallettik.Kendisine araştırmalarımın sonucunda gittim.Gayet başarılıydı tekrar gidebilirim.Kendisinin anlayışlı olayları betimleme şekli ve kurduğu doğru kelimeler hoşuma gitti.Arkadaşlarıma da tavsiye ettim.Herkese tavsiye ederim.Seanslardan memnun kaldım ve desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.