Jinekolojik Operasyonlar
Sezeryan Doğum
Vajina Estetiği
Ş
ş....y
Hamileliğimin en başından doğuma kadar tüm sürecimi Umut Hanım takip etti ve çok memnun kaldım. İlgisi ve güleryüzü sayesinde kendimi güvende hissettirdi.
Doğum sürecinde de sakinliği,tecrübesi ve anne şefkatiyle yaklaşması bana güç verdi; “umut” oldu. Sayesinde sürecim çok güzel ve rahat geçti.
Hamilelik sürecine başlayacak herkesin böyle bir doktorla karşılaşmasını dilerim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
si....
İlk gebeliğim ve zor geçiyordu bir türlü iyi bir doktora denk gelememiştim Umut hanımı bulana kadar harika bir doktor , acil sezaryen oldum çok korkmuştum bana gösterdiği şefkat ömür boyu aklımda olacak desteği sevgi göstermesi her soruma cevap vermesi , gebeliğimde herşeye detaylı bilgi vermesi kelimelere sığdıramadım tek bildiğim iyi bir doktor ve iyi bir insan gülüşü güzel doktorum
T
t....e
Umut hoca ile 2.gebeligimde tanıştım kendi ugraslarimla buldum kendisini genellikle riskli gebeliklerim oldugu icin oyle gelisi guzel dr q gidemezdim iyi denk geldik o kadar harika bir insan ki cok memnunuz kendisinden herkese tavsiye ediyorum keske ilk kızımda da birlikte olsaydık boylesi guleryuzlu açıklayıcı anlatımı kattıkları ilgisi alakası icin cok minnettarız insallah dogumuda rahat ve sorunsuz tamamlariz birlikte. Kendisini cok seviyoruz.
K
kü...
Umut Hanım sayesinde hem PCOS tedavim hem de sezaryen doğum sürecim çok rahat geçti. Her konuda açıklayıcı, ilgili ve güven verici bir doktordu. İyi ki umut hocam Çok memnun kaldım:)• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Sezeryan Doğum •
me...ç
Umut hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine 34.haftamda diğer doktorumun beni yarı yolda bırakmasıyla tanıştım ve iyi ki tanımışım. Son zamanlarımda doktor değişikliği yapmak zorunda kalmamın stresinden kurtardı ve en başından beri normal doğum olmasını istiyordum. Gerek doğumda gerekse muayenelerde çok güzel ilgilendi aklımdaki soruları ben sormadan detaylı şekilde cevaplarını aldım. Kendisi ve ekibinden çok memnundum. İyi ki yollarımız keşişmiş doğum yapacak bütün arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım :)
sa...a
Hamileliğimin başından itibaren normal doğum önceliği olan bir doktor arayışındaydım. Danışanım sayesinde Umut Hoca ile tanıştım ve iyi ki tanımışım! Hamilelik sürecim boyunca birçok doktor bebeğin iri olacağını, bu yüzden sezaryenin kesin olduğunu söyledi. Hatta normal doğumu hiç mümkün görmeyenler bile oldu. Ama Umut Hoca ilk muayenede durumu değerlendirdi ve “Anormal bir şey yok, bu bebek gayet normal doğabilir. İlk çocuğun da 4 kilo ile normal doğmuş zaten” diyerek içimi rahatlattı.
Gerçekten de söylediği gibi çok kolay bir doğum oldu, üstelik doğum Pazar sabahı olmasına rağmen koşa koşa gelip yanımda oldu. Göstermiş olduğu ilgi, güven ve profesyonellik için kendisine minnettarım. Ellerinize sağlık Umut Hocam, sizi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim!• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
i̇...n
28. Haftamdan itibaren doktor değişikliği mecburiyeti ile Umut hanıma gitmeye başladım, 1 temmuzda doğum yaptım ve her gün şükrediyorum iyi ki doktor değiştirmek zorunda kalmışım ve Umut hanım ile tanışmışım
1 temmuz 2025 tarihinde normal doğumla çocuğumu dünyaya getirdim ve bu süreçte hem bebişimin gelişim takibi hem de Umut hanımın doğum esnasında verdiği cesaret, destek ve profesyonellik açısından çok memnunum• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
du...
Umut hanım biricik doktorum sayesinde 2 doğumumu onunla tamamladım doğumdaki sıcaklığı sevgisi paha biçilmez iyiki varsınız hocam sizi çok seviyoruz
• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
d....ş
Umut hanım Güler yüzlü kibar bir doktor tavsiye üzerine kendisini seçtim ilk doğumum olmasına rağmen çok korkuyordum ama umut hanım tüm süreci çok güzel ilerletti sağlıkla aldım yavrumu kucağıma
eb...n
Umut hanımla rastgele tanıştık yumurtalığımın sol tarafında 4 cm çapında bir kist mevcuttu ilk gittiğim hastanede acildeki doktor beni çok korkuttu ameliyat gerekebilir gibi dedi ama umut hanıma gittim ağlıyodum beni sakinleştirdi her kadında olabilecek bişey olduğunu anlattı ve onun sayesinde o kist yok oldu ondan 6 ay sonrada hamile kaldım ve hamilelik sürecinide beraber geçirdik çok güzel ve kolay bir normal doğum yaptım iyi ki tanımışım umut hanımı
• Özel Çamlıca Hisar Hastanesi • Randevu •
Umut Tiryaki Özyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Tiryaki Özyurt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Umut Tiryaki Özyurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gebe Takibi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Histerektomi, Kolposkopi, Servikal Konizasyon, Servikal Kriyocerrahi, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Vajina Estetiği, Randevu.
Umut Tiryaki Özyurt adresi nerede?Umut Tiryaki Özyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mah. Cengiz Topel Cad. No-90 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Tiryaki Özyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Tiryaki Özyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Tiryaki Özyurt hangi dilleri konuşuyor?Umut Tiryaki Özyurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Tiryaki Özyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Tiryaki Özyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Tiryaki Özyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Tiryaki Özyurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Umut Tiryaki Özyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Umut Tiryaki Özyurt hangi sigortaları kabul ediyor?Umut Tiryaki Özyurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları