Üroloji, Kumlu, Hatay
Babataşı mah Mustafa Kemal Bulvar No 130 Kat: 1 Daire: 8, Muğla • Harita
Dr Caner Çelik
Maltepe Mah. Yedikule Çırpıcı Yol Sok. Avrupa Konutları Ofis No:2 İç Kapı No:30 Zeytinburnu/İstanbul, İstanbul • Harita
Andro Expertise Erkek Sağlık & Estetik Merkezi
Bozok Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
M.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77, Güngören • Harita
Özel İlgi Hastanesi
• Harita
Prof.Dr.Talha Müezzinoğlu TM Üroloji ve Üroonkoloji Kliniği Hafsa Sultan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:176 Berel Ofis Kat: 6 Da:11, 45010 Yunusemre/Manisa, Manisa • Harita
Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu Muayenehanesi
Özel Optimed International Çorlu Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAlipaşa Mahallesi Kılıç Ali Paşa Caddesi No:36, Çorlu • Harita
Özel Optimed International Çorlu Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Org. Tural Mah. Yeni Meram Cad. No:75, Meram • Harita