22 Metrelik Yol M.Kemal Bulvarı No:50 Sağlık Apt., Fethiye, Muğla 48300
se...r
2005'ten buyana doktorumu tanıyorum.Hayatımı önce Allah'a sonra sevgili doktoruma borçluyum.Kimsenin teşhis koyamadığı hastalığımı bakar bakmaz anlayan Vedat Hocama sonsuzzzzzzzz.............teşekkürler.Allah O'nu çocuklarına bağışlasın.Şemsettin GÜNGÖR
al...t
sayın doktor beyim benim yenidn doğmama sebep oldunuzsize minnettarım ALİ KURT
fa...l
SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN CAN ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKK DEGERLİDİR. EKOMER İÇ HASTALIKLARI MERKEZİ EKİBİ SİZİ ÇOK SEVİYORUZ:))))
fi...i
sevgili vedat can eşimi ölümden döndürdünüz 2005 ten beri sağlıklı yaşıyor size minnettarım herkese sizi tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla ayağınıza taş değmesin inşallah saygılarımla
Vedat Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Can, Kardiyoloji.
Vedat Can adresi nerede?Vedat Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 22 Metrelik Yol M.Kemal Bulvarı No:50 Sağlık Apt. Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Vedat Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.