Volkan Kaplan, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Antropoloji ve Psikoloji bölümlerinden çift anadal programı ile tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini, Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyonu programını tamamlayarak uzman psikolog ünvanı almaya hak kazanmıştır. Bitirme projesi “Travma Sonrası Stres Bozukluğu ve Alkol Kullanım Bozukluğu Eş Tanı İlişkisi” konusu üzerinedir. Kaplan, yüksek lisans eğitim sürecinde NP Beyin Hastanesi AMATEM biriminde stajını tamamlamıştır. 2019 yılından bu yana profesyonel olarak; yetişkin danışanları ile yüz yüze ve online psikolojik danışmanlık süreci yürütürken, toplumu derinden etkileyen süreçlerde görev almakta olup, en son gönüllü faliyetini 6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantepe/Nurdağı ilçesinde bir hafta süresince gerçekleştirmiştir. Uzmanlık alanını nitelikli kılmak adına İşyeri Psikolojisi eğitimi, SAMBA (Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Programı) eğitimi, Bağımlılıkta Şema Terapi eğitimi ve Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen, Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini tamamlamış olup, seanslarında Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünden faydalanmaktadır.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Madde Bağımlılığı
Stres Yönetimi
Uzm.Psk. Volkan Kaplan
İnternet sitesinden ulaştım. Önce bir ön görüşme sağladık. 1 yılı aşkın süredir Volkan Bey'den terapi almaktayım. Danışan psikolog olarak güzel bir aktarım sağladığımız için içimdekileri rahatlıkla ve huzurla aktarabiliyorum. Birkaç farklı psikolog ile deneyimim olmuştu. Orada hissettiğim yönlendirme ya da tavsiye verme gibi durumlarla karşılaşmadığım için sağlıklı seanslarımız oluyor. Zihnimde farklı sekmeler açılmasına ve farklı bir bakış açısı kazanmama sebep oluyor. Bana insan olduğumu ve her insanın içinde, kendimde acaba bu bir sorun mu diye düşündüğüm noktaların olduğunu hatırlatıyor, yükümü hafifletiyor. Tavsiye ediyorum.
Ö
ö.....
Volkan hocaya arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Uzun bir evliliğin bitişi, boşanma sonrası travma sebebiyle başvurdum. Volkan hocayla kurduğumuz iyi dil sayesinde neredeyse 1 senedir seanslara düzenli devam ediyorum. Bana çok iyi geldiğini düşünüyorum. Çevremdekilere Volkan hocayı tavsiye ediyorum ve ettim.
Volkan Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Kaplan, Psikoloji. Size Volkan Kaplan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Bağımlılık Terapisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Madde Bağımlılığı, Boşanma Danışmanlığı.
Volkan Kaplan adresi nerede?Volkan Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aynalı Çarşı Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Volkan Kaplan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Volkan Kaplan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Kaplan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Volkan Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Kaplan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Volkan Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Volkan Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Volkan Kaplan hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Kaplan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.