Adıyaman'da 1983 senesinde dünyaya geldim. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2010 senesinde mezun olduktan sonra, 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimimi başarıyla tamamladım.Manisa Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 2016 ile 2018 yılları arasında klinik sorumlusu olarak görev aldım. 2018-2021 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalıştım. Aynı zamanda 2020 yılında ÇEMATEM (Çocuk Ergen Madde Tedavi Merkezi) biriminin sorumlu hekimliğinde görev aldım. 2018-2021 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü MhGAP ( Mental Health Gap Action Programme) Projesi'nde eğitmen olarak görev aldım.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerimi çocuk-ergen ve yetişkin üzerinde aldım.
Evli ve bir çocuk babasıyım.
İlgi alanlarım: Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, anksiyete bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, majör depresif bozukluk, internet bağımlılığı, aile içi iletişim sorunları, boşanma, ruhsal travma ve yas.

Yakup Doğan Muayenehanesi

Bağlarbaşı Mahallesi, Nişan Sokak, Opus By Evke, Kat:9, Ofis:33, Osmangazi/ Bursa, Osmangazi, Bursa 16140

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Bağlarbaşı Mahallesi, Nişan Sokak, Opus By Evke, Kat:9, Ofis:33, Osmangazi/ Bursa, Bursa

• G

Lisedeyken gitmiştim çok kaygılıydım hiç geçmeyeceğini düşünüyordum tabii geçti Yakup bey iletişimi güçlü gerçekçi bir doktor bu süreçte bana çok yardımcı olmuştu

• O

Korkarak gittik ama hiç öyle olmadı her şey çok nizami ilerledi çocuğum hemen alıştı doktor hobisi olan çocuk bizi şaşırttı

• D

Doktorumuz detaylıca dinliyor anlıyor ve anlatıyor. Sayesinde oğlumun hayatı kolaylaştı

• H

Gaziantep ten ailemin yanına geldiğimde randevu almıştık iyi ki tanıdık doktorumuzu 1 sene olmadan inanılmaz derecede oğlumda gelişme oldu çok sıkıntılı 1 sınıfta sonra çok rahat 2 sınıf geçirdik 3 sınıfa da hazırız dehp ve kaygı bozukluğu nun gerçektende tedavisi mümkünmüş iyi ki tanımışız.

• Ü

Çok cana yakın ve çok net açıklama yaptı bize. 8.sınıf kızımla birlikte gittik. Dikkat Eksikliği tanısı aldık bendeki gibi ama tedavi edilebilir bir durum. Doktorumuza güvenimiz tam.

• Yakup Doğan Muayenehanesi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

Doktor bey ile oğlumun dikkat eksikliği icin 3 senedir görüşüyoruz. Tedavi surecinde destegi, ilgisi ve detayli aciklamalarindan cok memnunuz. Ozellikle dehb uzerine biz ebeveynleri aciklamalariyla cok tatmin edip surecimizi harika yonetti. Oglumuzun gelisimini cok net bir sekilde gorebildik. Mutlaka tavsiye ediyorum

• Ş

Bilişsel davranışçı terapi konusunda ve sağlıksız düşünme örüntülerini fark edip düzeltmekte oldukça başarılı bir şekilde yol göstermesinin yanı sıra benim için yaptığı en etkili şey beni gerçekten dinlemesiydi. Öncesinde 4 farklı psikiyatrist/psikolog ile deneyimim olsa da halen DEHB'nin hiperaktif erkek çocuklarından başka şekilde var olabileceğinden bihaber olmaları sebebiyle geçiştirilmiş ve kibarca tembel olduğum söylenmişti. Özellikle akademik başarıyı çok umursayan biri olarak kendimi parçarcasına çalışırken yeterince çabalamadığımı duymak zaten çok kötü durumda olan özgüvenimi mahvetmişti ve doktorlardan umudu kesmiştim. Halbuki Yakup Bey daha ilk seansın ilk dakikalarında pek bir şey düşünmeden DEHB'den geçmişte şüphelendiğimi söylediğimde direkt "evet sende DEHB var" dedi. O andan ve ilaç tedavisi ile birlikte BDT de aldıktan sonra hayatımı kurtardığını söylemek inanın abartı olmaz. Özellikle hiperaktif olmayan DEHB sahibi biri olduğunuzu düşünüyorsanız kesinlikle öneriyorum.

• Yakup Doğan Muayenehanesi Çocuk ve Ergen Terapisi  •

• H

Yakup Bey ile görüşmeye başladığımızdan beri kızımda ,hem özgüven hem akademik başarı ,hem de bizimle ve çevresiyle iletişiminde çok büyük değişiklikler var...Bu da hem kızımı hem bizi mutlu ediyor...

• T

Dr.Yakup Bey'in ilk günden itibaren oğlumun rahatsızlığı konusunda hızlı tanı ve tedavi başlangıcı ile ayrıca tedavi boyunca gösterdiği pozitif ve ilgili yaklaşımı, ,ayrıntılara gösterdiği önem ve çabası neticesinde oğlumun yaşadığı rahatsızlıklar kısa sürede büyük ölçüde azaldı, tedaviye aynı titizlik ve önemle devam ediliyor. Çok yakın zamanda oğlumun rahatsızlığının tamamen geçeceği konusunda hem benim hem de oğlumun inancı tam. Tedavi için Dr. Yakup Doğan Bey'i tercih ettiğimiz için çok memnunuz. Yakup Bey'i çevremde benzer sorunları olan yakınlarıma ve tanıdıklarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Yakup Doğan Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• Ç

Ergen oğlumun öfke kontrolsüzlüğü için gitmiştim. Yakup Bey’in yakın ilgisi, bizi ve oğlumu en ince detayına kadar dinlemesi, uyguladığı tedavi sonucu oğlum bu sıkıntısından kurtuldu. Her gittiğimizde bizi mutlaka en ince detayına kadar dinler, ilgilenir, güleryüzlülüğüyle süreci çok güzel bir şekilde sonuçlandırdı. Nesrin Hanım’ın güleryüzü ve ilgisi bizi ayrıca mutlu etti. Herkese tavsiye ediyoruz.

• Yakup Doğan Muayenehanesi Ergen Terapisi  •