0850… Ücret öğren

Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Yasemin İspir Metin, Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2019 yılında mezun olmuştur. 2022 yılında Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nı (DUS) kazanarak Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. Uzmanlık eğitimi süresince birçok eğitim, seminer ve kongreye katılmıştır. 2025 yılında ‘Çocuk Hastalarda Hipodonti Tespitinde İki Farklı Derin Öğrenme Algoritmasının Karşılaştırılması ve Performans Analizi’ başlıklı tez çalışmasını başarıyla tamamlayarak uzmanlık eğitimini tamamlamış ve Uzman Diş Hekimi unvanını almaya hak kazanmıştır. Akademik çalışmalarını sürdürmekte olup ulusal ve uluslararası kongrelerde sözlü ve poster bildiriler sunmuştur. Mesleki ilgi alanları arasında; çocuk diş hekimliğinde güncel restoratif materyaller ve koruyucu yaklaşımlar, genel anestezi altında gerçekleştirilen diş tedavileri, süt dişlerinde zirkonyum kuron uygulamaları, dental travmalar, rejeneratif endodonti ve fonksiyonel çene ortopedisi yer almaktadır. 2026 yılı itibarıyla kurucu hekimi olduğu Gaziantep Özel OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. Uzm. Dt. Yasemin İspir Metin; Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Pedodonti Derneği (TPD) ve Çocuk Diş Hekimleri Derneği üyesidir. Akademik bilgi birikimini güncel klinik uygulamalarla birleştirerek hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Pedodonti

Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi

Çocuk Diş Tedavisi

İbrahimli Mahallesi Naci Topçuoğlu Bulvarı Caddebostan Konutları No:16C, Gaziantep

Röportaj

OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

İbrahimli Mahallesi Naci Topçuoğlu Bulvarı Caddebostan Konutları No:16C, Şehitkamil, Gaziantep 27560

• Sigortası olan hastalar

• U

Çok ilgililer, evlatlarımıza kendi evlatları gibi yaklaşıyorlar. Özellikle 4 yaşındaki kızım isteyerek gidiyor.

• OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

4 yaşındaki oğlumun ilk diş doktoru tecrübesini çok iyi geçirdi. Çocuklara yaklaşımı ve iletişimi gerçekten olması gerektiği gibi. Oğlum çıktığında diş doktoru olmak istiyordu.

• G

Kızımın ilk diş doktoru ziyareti benim için endişeli başlasa da, doktorumuzun muazzam sabrı ve ilgisi sayesinde oyunlarla dolu harika bir deneyime dönüştü. Çocuklarla kurduğu o ince bağ, sergilediği profesyonellik ve sabırlı yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Çocuk diş hekimliğinde sadece teknik bilgi değil, aynı zamanda bu tarz bir pedagojik yaklaşım da çok önemliydi

Uzm.Dt. Yasemin İspir Metin 'e oğlumun diş dolgusu için gitmiştik . Güler yüzlü ve ilgisi sayesinde oğlumun diş hekimi korkusunu yendik.Çocuklarla iletişimi kesinlikle çok iyi.En başından iyileşme sürecine kadar ilgilenen bir hekim.Başarılarınız daim olsun

• OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• O

Birkaç doktor ile görüştükten sonra Yasemin hocamız ile yollarımız keşişti. 5 yaşında olan oğlumuzun 7den fazla çürük dişi vardı. Doktor hanım süreci bize çok güzel açıkladı ve genel aneztezi altında işlemi gerçekleşti. Ameliyat öncesi ve sonrası her sorun için yasemin hanım ile iletişime geçebildik. Çok başarılı bir operasyon ile oğlumuz 24 saat sonra normal hayatına döndü. Her şey sorunsuz ilerledi.

• OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

Kızıma 3 dolgu yaptırdık.Çocuğumun diş tedavisi sürecinde son derece ilgili bir yaklaşım sergilendi. Yasemin Hoca’nın sabırlı, anlayışlı ve çocuklarla iletişimi çok güçlü olması bizi çok rahatlattı. Kızım artık diş hekimine korkmadan gidiyor ve bu da bizim için çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

Uzm. Dt. Yasemin İspir Metin

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim

• U

Oğlum Tuğkan’ın maalesef yere düşmesi sonucu oluşan daimi ön diş kırığına büyük bir özenle uyguladığı estetik dolgu için, uygulama esnasında oğlumu her aşamada bilgilendirip rahatlattığı ve diş hekimlerine karşı önyargısını kırmasını, korkusunu gidermesini sağlayan Yasemin Hocama Minnettarım. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz steril ve samimi bir ortamı var. Tavsiye ederim.

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

• C

Çocuklarla iletişimi gerçekten harika. Oğlum diş hekiminden korkarken şimdi kendi isteğiyle kontrole geliyor. Sabırlı ve güler yüzlüydü.

• OrtoKids Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

cok güler yüzlüydü çocuğum dişçi fobisi vardı hocamızla beraber yendik artık hep gitmek istiyor

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Oğlumu götürdüm. Hocamız çok güler yüzlüydü oğlumla da çok iyi anlaştılar.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim