Ortaokul ve liseyi Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde okuduktan sonra yüksek öğrenimini
Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır.
“DİŞ HEKİMİ” ünvanı aldıktan sonra “Konya Selçuk Üniversitesi / Malatya İnönü Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim DalıOrtak Doktora Programı”na kabul edildi.
İki yıl sonra İnönü Üniversitesi öğretim üyesi kadrosuna geçiş yapıp,
TUBİTAK 1001 projesi kapsamında göreve başladı.
“Üst çene genişletmesi sonrası uygulanan teriparatidin midpalatal sutura üzerine etkilerinin
histolojik ve immünohistokimyasal olarak incelenmesi” konulu doktora tez çalışmasıyla
doktora programını tamamladı ve “ORTODONTİST” ihtisası aldı.
Şubat 2016’dan beri Balıkesir'de bulunan ortodonti kliniğindedir.
Akademik gelişmeleri takip etmek amacıyla; Türk Ortodonti Derneği,
American Association Of Orthodontist, European Orthodontic Society,
World Federation Of Orthodontists ve Türk Diş Hekimliği Birliği üyelikleri vardır.
Ortodonti Randevusu
Kızılay caddesi 6 Eylül Ortaokulu karşısı. Karahan Eczanesi üzeri 1.kat, Balıkesir
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Diş Teli Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
g.....
Yasin bey alanında bilgili bir doktor.Kızımın diş teli tedavisi bugün itibarı ile başladı. Çocuklarla iletişimi güzel tedavi sürecinde neler yapılacağını anlatarak süreci başlattı. Kızımın biraz heyecanı biraz da korkuları vardı. Muayeneden sonra o heyecan ve korku azaldı.
Arkadaşımın tavsiyesi ile oğlum için gittiğimiz hekimimizin kliniğinde hızlıca röntgen çektirebilmemize olanak sağlayan imkanların mevcut olması, pratik ve hızlı bir şekilde çözüm odaklı yaklaşım ve teşhis ve anlaşılır bir şekilde tane tane bizi bekleyen süreçle ilgili bilgilendirme beni çok memnun etti. Ayrıca sekreter hanımefendinin çocuklarla iletişimi çok hoş ve oğlumu rahatlatıp sorularına olabildiğince yanıt vererek farkında olmadan çok destek oldu. Bundan sonraki süreçte rehberliğinde devam etmek istediğimiz hekimimizi bulduk görünen o ki.
m....
Tavsiye ve araştırmalar üzerine tanıştığımız Uzm.Dr. Yasin Çamili işinin eğli uygulayacağı tedaviyi önce anlatıyor sonra da uyguluyor. Randevularımızda bekleme olmuyor çünkü herkesin tedavisine göre randevu veriliyor. Büyük kızımın diş teli tedavisi devam ediyor doktorumuzdan ve ekibinden çok memnunuz. Herkese tavsiye ederiz. :)
f.....
Doktorumuzla, kendisinin de önerisiyle şeffaf plak tedavisine devam ediyoruz... Alanında uzman bir isim ve biz de araştırmamiz sonucunda kendisiyle tedaviye başladık... Tedavi sürecini ve çocuğumuza uygun olacak doğru tedavi yöntemini detaylı şekilde artı ve eksileriyle bize anlattı. Şu an problemsiz şekilde plak tedavimiz devam ediyor biz de oldukça memnunuz. Muayene ortamını ve çalışma disiplinleri oldukça başarılı buldum. Çevremizden aldığımız olumlu tavsiyeler üzerine kendisiyle tanıştık ve doğru bir karar olduğunu geçen iki aylık süreçte de deneyimlemiş olduk.
Benim oğlum 8 yaşında şeffaf plak uygulaması yapılıyor. Doktorumuzun davranışları iş ahlakı çok iyi tavsiye ederim.
Hasta
Ortodonti öncesi eklem tedavisi oluyorum splint kullanarak, 2-3 hafta da bir muaynelerimiz oluyor, henüz 2 ay oldu splint kullanmaya başlayalı,iyileşme sürecinde ki farkı hissedebiliyorum.
g.....
İki oğlumu ortodonti kontrolü için Yasin Bey’e götürdüm. Yasin Bey’e ilgisi, detaylı anlatımı ve çocuklara karşı espirili ve sıcak davranışları için çok teşekkür ediyorum. Randevumuzdan çok memnun ayrıldık.
el...
Çene eklem tedavisi için bir sürece başladık, şuan bu süreç çok iyi ve kolay gidiyor.Bir sonraki aşamamız ortodontik tedaviyle devam edecek. Yapılan her işlem tek tek detaylı ve güzel anlatılıyor, güleryüzlü ve sabırlı bir doktor kendisi. Ben memnunum süreç güzel ilerliyor. Sonucunda çok iyi olacağına şimdiden eminim. İyi ki benim doktorum oldu :)
es...d
Çocuklarla olan direk iletişimizin daha fazla sürmeli diye düşünüyorum. Karar verme çağında olmayan bir çocuk hastanın , elbette öncelikli muhattabım ebeveynidir fakat doktorların çocuğun gözünün içine bakarak kurduğu cümleler , anne-babalarının kurduğu iletişime şahit olduğundan daha çok çocuk üzerinde etki yaratır
ze...
Tedavim bana sorulmadan yarıda bırakıldı, dişlerimin arasındaki boşlukları söyleme rağmen sana öyle geliyor denildi. Tellerim çıkalı 4 5 ay oluyor ve her geçen gün boşlukların daha da arttığını görüyorum, dişlerimin çapraşık hali bile daha güzeldi. Yani benim dişlerim, benim hayatım benim gülümsemem önemli olan benim mutluluğumdu en azından memnunmusun diye sorulmasını bekliyordum, sadece vakit kaybıydı.
Yasin Çamili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Çamili, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Yasin Çamili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Kontrol Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Randevu, Erken Ortodontik Tedavi.
Yasin Çamili adresi nerede?Yasin Çamili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay caddesi 6 Eylül Ortaokulu karşısı. Karahan Eczanesi üzeri 1.kat Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Çamili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Çamili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasin Çamili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasin Çamili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasin Çamili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Çamili tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasin Çamili hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Yasin Çamili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.