KİTAP VE BİLİMSEL MAKALELER
1. Yeşim İŞGÜZAR, Gamze AKBULUT. Obezite İle İlgili Güncel İki Hormon: Nesfatin-1 ve Omentin-1. Two Current Hormones Related to Obesity : Nesfatin-1 and Omentin-1. 2018. Turkiye Klinikleri J Health Sci. Doi: 10.5336/healthsci.2018-59989
2. Yeşim İşgüzar, Neriman Aydın, Servet Özgür. The suitability of the food consumed by children in primary schools for satisfying their needs. Turk J Public Health 2014;12(3).
3. İşgüzar Y, Akbulut G. High-Fructose Consumption and Cancer. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 2016; 1(2): 35-40.
4. İşgüzar Y, Şanlıer N. Düşük Karbonhidratlı Diyetlerin Tip 2 Diabetes Mellitus Üzerine Metabolik Etkileri. Turkiye Klinikleri J Health Sci 2016;1(2):139-48.
5. Şanlıer N, Pehlivan M, Sabuncular G, Bakan S and İşgüzar Y. Determining the relationship between body mass index, healthy lifestyle behaviors and social appearance anxiety. ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION 2018, VOL. 57, NO. 2, 124–139. https://doi.org/10.1080/03670244.2017.1419343
6. Yeğen C, Aydın B.O. Postmodern Bir Kimlik Olarak Veganlık ve Bir Çevrimiçi Vegan Ağının Analizi. Dyt. Yeşim İşgüzar Orak / Özel Emek Hastanesi – Kişisel Görüşme / 08.03.2018.
7. Akbulut G. Bçlüm Yazarı Yeşim İŞgğzar. Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar- VI: Kemik-eklem Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi. Nobel Tıp Kitapevleri.
8. Yeşim İŞGÜZAR. İlköğretim okullarında çocukların tükettiği gıdaların ihtiyaçlarına Uygunluğu.Lab Publishing Yayınevi. 9. Tarım Bakanlığı Dergisi (TKDK). Kırmızı Biber ve Sağlığa Etkileri. Aralık 2017 Sayısı.
YAPTIĞI SUNUM VE SAĞLIKLI BESLENMEYE DAİR ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER
Turkcell Fitwell ile Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Önerileri
GNC ile sağlıklı yaşam sempozyumu
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Sağlıklı Beslenme Sempozyumu
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Mesleki Kariyer Zirvesi
TV PROGRAMLARI
Gülgün Feyman İle “Anlatacak Çok Şey Var” Programı (Business Channel turk tv)
İdil Çeliker ile bir başarı öyküsü (Business Channel turk tv)
Showmax Şehrin Nabzı Programı
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Kurumsal Beslenme Danışmanlığı
- Gebelik ve Beslenme
Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27, Şehitkamil, Gaziantep 27560
Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Şehitkamil/Gaziantep, Gaziantep 27560
Diyetisyen Randevusu
Gebelik ve Beslenme
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Güler yüz ve çözüm odaklı oluşu çok iyi kısa zamanda sonuç almak isteyenlere tavsiyedir..
e....s
Alanında ki bilgisi tecrübesi ve güven veren yaklaşımıyla Gaziantep gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz alanında başarılı bir diyetisyen.
• Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Kilo Verme Diyetleri •
L
l....y
Yeşim Hanım eski uzmanım. Tekrar kendisine başladım. Çok profesyonel bir uzman, çok memnunum. İşini titizlikle yapıyor. İşini severek yapıyor, samimi birisi. Ben diyabet hastasıyım, ona göre program hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Çok ağrılarım oluyordu, Yeşim Hanıma başladığımdan beri ağrılarım ve halsizliğim kalmadı, daha dinamik oldum. Beslenmeyi kontrol altına alınca her şeyim düzeldi. Kilo da vermeye başladım.
e....h
Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 3 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Yeşim Hanım disiplinli bir uzman. Bu sebepten tercih ettim. Daha önce de gitmiştim, çok memnun kaldığım için devam etmek istedim. Şu an için her şey yolunda ilerliyor, bir sıkıntım yok.
L
le...n
Yeşim hoca bence Gaziantep’te alanında bir numara. Yıllar önce de yeşim hocayla çalışmıştım şu sıralar yine kendisiyle çalışıyorum hem diyet hem bölgesel incelme protokolü uyguluyoruz. Çok memnunum. Kalite asla tesadüf değildir kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
• Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Obezite •
O
o.....
2 ayda 14 kilo verdim. Cihazlarla birlikte Yeşim hanımın özenli danışmanlığı ile verinli bir diyet süreci geçirdim ve sıkılaştım
f....i
Daha önce birçok diyetisyene gitmeme rağmen Yeşim hocada olduğu gibi hızlı ve verimli kilo veremedim. Yeşim hoca guleryuzlu ve canayakın olduğu için çok seviyorum. Aynı zamanda disiplinli ve yeri geldiğinde motivasyon anlamında beni çok tatmin ediyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
Ş
ş.....
Emziren bir anneyim.Daha evvel de birlikte calismistik Yesim Hanim ile. Dogum sonrasi yine kendisinin yaninda aldim solugu. Her zaman profesyoneldir ve dogru bilgi verir. Neyi neden yapmaniz ya da yapmamaniz gerektiginu anlatir ve bana gore en onemlisi sizi sahiplenir. Benim danisanim sunu kullanamaz bunu alamaz gibi sizi farkli konularda dahi yanlis bir yontemden geri dogruya cevirir. Yeni basladik 1 ayda 6 kilo gitti devami daha da guzel gelecek eminim.
eb...z
Artık estetik görünümü bırakıp, sağlığım söz konusu olduğu için yeşim hanımın yanına gittim. her şey için çok tşk ederim sağlığım yüzde seksen iyileşti insülin direncim düştü kolestrolüm düştü.kilo verdim piskolojik olarakta moralim düzeldi. spor sağlıkta çok önemli herkes bunu biliyor yeşim hanım egzersize teşvik ediyor hayatınıza katkıda bulunuyor tavsiye ederim .
ba...k
Gaziantep gibi bir şehirde yaşarken zayıf kalmak mucize gibi bir şeyken beni yormadan zayıflatmayı başarmış bir Diyetisyendir efendim kendileri. 10 senedir Antep’te yaşayan birisi olarak tabii ki diyetisyen maceralarım oldu. (Antep’in yemeklerini bilmeyenler buna yorum yapmasın. ) Yeşim Hanımla tanıştıktan sonra, hayatımın diyetisyenini bulduğuma inanıyorsan İşini fazlasıyla ciddiye alan, disiplinli, samimi ve her şeyden önemlisi danışanlarına karşı saygılıdır Yeşim Hanım.Naçizane görüşüm; bu Kadın işinin hakkını veriyor. Bir besini size önerirken neden önerdiğini açıklayan, ‘Şunu yememeliyiz.’ derken neden yemememiz gerektiğini açıklayan, ezberden yapılan birçok uygulamanın aslında yararından çok zararı olduğunu kavratan bir Diyetisyen. Ayrıca; Yİ Sağlıklı Yaşam Merkezine adım attığınız anda özel bir muamele göreceğinizi hissediyorsunuz zaten.
Her zaman saygı ve sevgiyle anacağım Sevgili Diyetisyen Yeşim Hanımı.• Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Yeşim İşgüzar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim İşgüzar, Diyetisyen. Size Yeşim İşgüzar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Zayıflama, Detoks, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Gıda İntoleransı Tedavisi, Ketojenik Diyet, Çocuk Beslenmesi, Kişiye Özel Beslenme Programları, Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı.
Yeşim İşgüzar adresi nerede?Yeşim İşgüzar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Şehitkamil/Gaziantep Gaziantep
- Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim İşgüzar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yeşim İşgüzar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yeşim İşgüzar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeşim İşgüzar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yeşim İşgüzar hangi dilleri konuşuyor?Yeşim İşgüzar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yeşim İşgüzar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim İşgüzar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yeşim İşgüzar hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Yeşim İşgüzar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.