Güvenevler Mah., Akdeniz, Mersin 33000
mu...a
Aile hekimimizden çok memnunuz , tüm aile fertleri verdiği hizmetten,saygılı ve sevecen tavırlarından dolayı ona teşekkür ediyoruz .İyiki bizim doktorumuz.
ad...ı
Otoriter,vakur,sevecen,ciddi,dürüst,sosyal,mesleğinde kendini çok geliştirmiş,insanlar ile diyaloğu oldukça iyi olan doktorumuza sonsuz teşekkürler...
is...t
Sayın doktorumun sayesinde çare bulamadığım cilt sorunuma çözüm bulundu.Şuanda hiçbir sorunum kalmadı.Doktorumuza işlerinde başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum.
me...m
Doktor Yiğit bey'in sayesinde sağlığıma kavuştum.Onun bilgili teşhisi sonucunda hastalığıma çare buldum.SONSUZ TEŞEKKÜRLER.Güler yüzüyle her derde deva olan doktorumuza teşekkür ederiz.
ay....
teşekkür ederiz doktorumuzdan mahalllemize yeni geldi ama memmnunuz
mu...i
çok iyi bir hekim bizi iyleştirdi allah razı olsun her doktor keşke böyle olsa...
Yiğit Süer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yiğit Süer, İç Hastalıkları.
Yiğit Süer adresi nerede?Yiğit Süer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yiğit Süer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yiğit Süer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yiğit Süer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yiğit Süer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yiğit Süer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yiğit Süer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yiğit Süer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları