Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Hastane Caddesi, 9/M, Çumra , Konya 42500
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
e....u
Ebeveyn olarak bize de çok yol gösterici oldu. Sadece çocuğa değil aileye de bütüncül yaklaşması çok kıymetliydi. Evde uygulayabileceğimiz öneriler sayesinde sürecimiz çok daha sağlıklı ilerledi
• Psk. Yıldız Yıldız • Randevu •
K
k.....
Yıldız hanım Çumra’da ofis açarken farkında olmadan bize ihtiyacımız olan şeyi gösterdi hep ertelediğim şeyi yakın olduğu için bir deneyeyim diyerek başladım görüşmeye başladığımız ilk zamanla şimdiki halim arasında o kadar fark var ki şimdiye kadar kendime neden bunları yapmışım diyorum. Yıldız hanımla kendimi daha iyi tanıdım kendimi tanımaya hiç çalışmamışım bu zamana kadar başkaları için farklı biri olmuşum sınırlarımı koyabiliyorum en güzeli hayır demeyi öğrendim
• Psk. Yıldız Yıldız • Bireysel Danışmanlık •
s....a
Çocuklarla iletişimi çok güzeldi. Bir seansta bile etkisini çok belli etti. Düzenli gittiğimizde gözle görülür değişiklik oldu. Sınır kavramının oturması için yaptığı etkinlikler ve konuşmalar çok etkili oldu.
• Psk. Yıldız Yıldız • Randevu •
Yıldız Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldız Yıldız, Psikoloji. Size Yıldız Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Sanat Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, WISC-4 Zeka Testi.
Yıldız Yıldız adresi nerede?Yıldız Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldız Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yıldız Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yıldız Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldız Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yıldız Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldız Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yıldız Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yıldız Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldız Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Yıldız Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.