1979 Hatay doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimi sonrasında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa)'nde tıp eğitimimi aldım. Hemen akabinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Çocuk Endokrinolojisi ihtisaslarımı yaptım. Yandal ihtisasımı tamamladıktan sonra 2012'de Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmaya başladım. Doçentlik ünvanını Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışırken aldım.Evli ve iki çocuk babasıyım.

Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi

Çınarlı mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Günep Ziyapaşa İşmerkezi Kat 2. 205 nolu Ofis Seyhan/Adana, Adana

• C

Oglum yasitlarindan kisa oldugu icin Yilmaz beye gittim.cok samimi ve aileden biri gibi davrandi.detayli muayene etti.cok memnun kaldim.iyiki karsimiza ciktiniz yilmaz bey

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Randevu

Doç. Dr. Yılmaz Kor

Güzel yorum ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.

Yılmaz Bey isinin ehli ve işini hakkıyla yapan nadir bir hekim. Yıllardır oğlumun tedavi sürecini takip ediyor. Samimi ve dürüst.Aileden biri gibi bizim için

• F

Uzun zamandır Çocuk Endokrin Konjenital Adrenal yetmezliği konusunda uzman doktor arayışı içerisindeydik .. Bir çok hasta yakını tarafından ısrarla Yılmaz beyin tavsiyesini aldım.. İlgisi, bilgisi ve bilhassa bize verdiği motivasyonu ile hayatımıza giren en iyi doktorumuz oldu.. İki oğlumun takıbını yapmak da olan doktorumuzdan çok memnun kaldık.. Bundan sonraki kontrollerimiz ona ait....İyiki karşımıza çıkmış, iyiki tanımışız ..

• Konum: başka bir yer Diğer

• H

8 yaşındaki kızımızın tiroid sorunu için gittik. Ayrıntılı muayene yapıldı. Hastanın hikayesi ayrıntılı ele alındı. Başlanacak ilaç tedavisi de kontrol altında tutuluyor.

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Tiroid Kan Testleri

Doç. Dr. Yılmaz Kor

Kızımın fazla kilo almasıyla ilgili çocuk doktorumuzun tavsiyesiyle gittik. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren çok nazik karşılandık. Oldukça fazla test isteyecek diye hem kızım hem de ben endişeliydik. Ancak muayeneyi o kadar detaylı yaptı ki çıkarken hiç endişemiz kalmamıştı. Bizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Ayrıca kızımıza yaklaşma şekli onu panikten uzaklaştırdı.

• F

Erken ergenlik şüphesi ile destek almak amacıyla kendise ulaştık . Kızım ile ilgilenmesi , muayene esnasında iletişimi ve alakası muazzamdı. Doktor beyin naifliği duruluğu ve bilgilendirmesi çok başarılıydı.

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Randevu

• N

Kızımın erken ergenlik tanısı alması sonrası düzenli Dr arayışımız da karşılaştık Yılmaz Beyle. Hemşire yim daha öncesinde goturdugum Dr lardan yeterli bilgi açıklama alamadım , tedirginliklerimizi dile getirdiğimiz halde onemsenmedigimiz hissi ve özellikle kızımla hiç iletişim kurmadiklarinda doğru Dr arayisim başladı. Ve de buldum. Kızım dr unu çok seviyor korkmadan gidiyor ve bizde kizimizda Yılmaz Beye minnettariz doğru Dr u bulduk

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Büyüme Hormonu Testi

Doç. Dr. Yılmaz Kor

Güzel yorum ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, herşey gönlünüzce olsun, sevgiler.

• D

Kızımın boyu yaşıtlarına göre geride kaldığı için çocuk doktorumuzun ve çevremizin yönlendirmesi ile endokrin doktoru olarak Yılmaz beyi tercih ettik. Doktor bey oldukça içten, samimi, güleryüzlü ve olumlu yaklaşımı ile biz ebeveynleri yaşayacakları süreç için evham yapmadan doğru yönlendirerek rahatlattı. Yeni tanıştığımız Turner Sendrom teşhisli hastalık ile soru işaretlerimizi gerek yüzyüze, gerek telefonla, gerek mesajlarla yanıtlayıp bizi içtenlikle aydınlattı. Kızımı muayene ederken doktor beyin kurduğu diyolog ile çocuğum hiç tedirgin olmadı. Açıkçası tedavi yolculuğu uzun ve meşakkatli olacak olan kızımız için en doğru endokrinoloğu seçmişiz. Egosuz, empati yeteneği yüksek, güler yüzlü, aile bütçesini yormayan ve tedavi sürecinde sizi en doğru şekilde yönlendirecek bir hekim arıyorsanız Dr. Yılmaz Kor en doğru tercih olacaktır. Ayrıca muayenehane koşulları çocuklar için sıcak bir ortam oluşturuyor. Asistanın güler yüzü yaklaşımı da bu sıcak ortamın enerjisini yükseltiyor.

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Çocuk Gelişim Testi

Doç. Dr. Yılmaz Kor

Güzel yorum ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, yavrularımızın sağlıkla büyümeleri için iyisini yapmak zorundayız. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.

• B

Yılmaz Bey, hem mesleki hem de insancıl yönü çok kuvvetli, çok kıymetli bir uzman. Çocuğumu erken ergenlik riskiyle ilgili periyodik olarak Yılmaz Bey'le götürüyorum, çok memnunum.

• K

8 yaşındakı kızıma tip 1 diyabet teşhisi kondu.Doktorumuz Yılmaz hocamın yaklaşımı hastalığımız ile ilgili detaylı bilgilendirmesi her sorumuza eksiksiksiz cevaplaması çok memnun etti.İyiki getirmişim.

• Konum: Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi Gtt(Glukoz Tolerans Testi)