Dr. Yücel Koçak , Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezuniyetimin ardından Ankara Onkoloji Hastanesi ve Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde eğitim ve çalışma süreçlerimde yer aldım. Mesleki kariyerim boyunca SSK Trabzon Bölge Hastanesi, Trabzon Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Trabzon Özel 7M Hastanesi’nde görev yaptım. Halen Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görevimi sürdürmekteyim.

Kadın hastalıkları ve doğum alanında çeşitli cerrahi ve tıbbi uygulamalar ile ilgilenmekteyim. Bu kapsamda pelvik taban sorunları, doğum ve gebelik süreçleri, üreme sağlığı, kadın genital bölge cerrahisi ve ilgili alanlarda çalışmaktayım.

Üyelik:

• Trabzon Tabip Odası

Yabancı Dil:

• İngilizce

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon

Trabzon Özel İmperial Hastanesi

Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Ortahisar, Trabzon 61200

• Sigortası olan hastalar

Bende kendisine muayene için 2 kez gittim kesinlikle çok memnun kaldım özel de çalışmasına rağmen testleri burda yaptır diye diretmiyor hamilelik nedeniyle gitmiştim kesinlikle herkese tavsiye ederim sakin ve anlayışlı hastasını sonuna kadar dinleyip sakin sakin konuşuyor. Sayesinde sağlıklı bir doğum yaptım.

• Özel 7M Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• G

Kesinlikle hiç düşünmeden kendinizi emanet edebilirsiniz. Harika bir doktor harika bir ekip sezeryan ameliyatım boyunca gayet şefkatli ve sıcak davranarak rahat hissetmemi sağladılar doğum anim ve sonrası aşırı ilgili ve güler yuzlu bir ekiple bu süreci atlatmanın huzurunu yaşadım .

• Özel 7M Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Profili düzenle veya yönet