Bacak damar sağlığı ve kozmetik görüntüsü alanında uzun yıllardır çalışmaktayım.Bunun yanında insanları sosyal hayattan uzaklaştıran altta yatan sebebi damar rahatsızlığı olan gül hastalığı(roza),porto şarabı lekesi,hemanjıom,damar benleri.kırmızı yüz hastalıklarının tedavisini de muayenehanemizde başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Op.Dr. Yüksel Baştürk Muayenehanesi

50. Yıl Mahallesi 2743 Sokak No: 19/A Pektaş Statü İş Merkezi A Blok Kat: 1 No: 2, Yenişehir, Mersin 33120

• Sigortası olan hastalar

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

50. Yıl Mahallesi 2743 Sokak No: 19/A Pektaş Statü İş Merkezi A Blok Kat: 1 No: 2, Mersin

Op.Dr. Yüksel Baştürk Muayenehanesi

Yüksel hocaya bir tanıdığımın yönlendirmesiyle gittim. Burnumda kırmızı küçük bir tırnak izi lekesi vardı. Yüksel Hoca lazerle birkaç seansta büyük oranda temizledi lekeyi. Kendisi insan odaklı çalışıyor. Ben gayet memnun kaldım. Herkese de tavsiye ediyorum.

•  •

Doktoruma şehir hastanesindeki kalp damar cerrahisi uzmanı muayenesi sonrası lazer ve köpük tedavisi gereken varislerim için başvurdum. Ben işinin ehli ve etik bir doktor olarak kendisinden çok memnun kaldım. Doktor bey ve yardımcısı son derece güler yüzlü, tatlı ve işinde çok başarılılar. Herkese tavsiye ediyorum.

• G

Uzun süredir yaşadığım rosacea ve kılcal damar problemim için birçok yöntem denedim, en sonunda yüksel baştürk hocamla tanıştım kısa sürede gözle görülür sonuç aldım .hem alanında uzman hemde hastasına değer veren bir doktor iyiki tanımışım ,gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Op.Dr. Yüksel Baştürk Muayenehanesi Kılcal Damar Tedavisi  •

• Ö

Doktor Bey'i arkadaşlarımdan biliyorum. Dört yıldır varis tedavisi görüyordum ve ağrılarım artık dayanılmaz hale gelmişti. Detaylı USG ile bacak damarlarımı inceledi ve köpük tedavisi ile sonuç alabileceğimizi söyledi. Ve 1,5-2 ay gibi sürede dediği gibi iyi sonuçlandı. Hasta ile iletişimi ve ayırdığı süre benim için çok önemliydi, gönül rahatlığıyla arkadaşlarıma önerdim.

• H

Yüksel Bey'e varis tedavisi ve botoks için başvurdum eşimle birlikte. Açıkçası çok ilgili bir doktor, eli son derece hafif ve işlemlerimiz çok başarılı geçti, sonuç müthiş, kesinlikle çevreme de tavsiye edeceğim.

•  •

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Varis tedavisi için başvurdum. Damarları inceledi ve tedavi süreci boyunca Yüksel bey çok ilgiliydi, işini çok seven ve çok ilgili bir doktor, çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

• Ö

Değerli Yüksel Baştürk hocam ile bir yakınımın önerisi ile tanıştım. Şehir Hastanesinde Kalp Damar Doktoru olarak görev yapıyordu ve varis tedavisi için randevu aldım. Muayene süreci, bilgilendirme ve ilgi kısmı, sevecen ve samimi tavırları ile beklentimin çok ötesine geçti. Şu anda Yüksel hocamla tedavi sürecim tamamlandı. Samimiyeti, ilgisi ve sabrından dolayı çok memnun kaldım. Günümüzde böyle doktorların sayısı az. Yüksel hocam bu özelliklere sahip diğer doktorlardan bir tanesi...

• F

Yüksel hocayla arkadaşım aracılığıyla iletişim kurdum ve iyi ki kurdum. Yüksel hocam inanılmaz özenli, hastalarına karşı ve çok güler yüzlü, kibar. Çevremde tavsiye ettiğim arkadaşlarım da var. Kendisine burnumda oluşan kılcal damar çatlaması sebebiyle gittim, muayenemi oldum ve bildirdiği süreçte kısa sürede iyileşme gerçekleşti. Her zaman bir sorunumda gideceğim başarılı bir hocamdır.

• G

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Varis tedavisi görüyorum, henüz tedavim devam ediyor ama her şey iyi gidiyor. Doktorumun ve asistanının ilgisinden gayet memnunum. Ayrıca hijyen konusundaki hassasiyetlerinden de gayet memnunum.

• P

Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Damar çatlaması mevcuttu. Tedavisi pek mümkün olmayan bir durumdu, fakat çok güzel sonuç aldım. Doktorum ve ekibi çok ilgili. Hiç düşünmeden tavsiye ederim herkese.