- Alerjik göz hastalıkları
- Sigortası olan hastalar
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230
- Sigortası olan hastalar
g ...k
Mükemmel bir doktor sağ gözüm hiç gormuyordu geçen ay ameliyat oldum mercek ameliyati yaptı benim yeni lens taktı bana şimdi Allah'a şükur gözüm görüyor ne desem ne dua etsem yetmez başarılarının devamını dilerim
• Özel Hayat Hastanesi • •
Ş
şe...
Mükkemel ötesi... Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Acil hemen ameliyat olmam gerekiyordu. Hemen ameliyata alındım. Doktor doktor gezerken şifayı buldum.
dr. profesörü kalmadı. Gittiğimde hemen acil ameliyata aldılar.• Özel Hayat Hastanesi • •
gü...
Katarakt sebebiyle gittim hayatımda gördüğüm en iyi doktor diyebilirim babacan özel bi kızım var bu kadar ilgi alaka bi doktor tarafından yaklaşım çok çok iyiydi Ayağına taş gözüne yaş değmesin diyebileceğim nadide insanlar dan bir tanesi diyebilirim
• Özel Hayat Hastanesi • •
me...a
Kendimizi babamla tam çaresiz hissetmisken onun güler yüzlü ve isin ehli olması % 5 kurtulma sansi olan bi gözü kurtardi dünya gözüyle babam beni görmeye devam ediyor çok şükür doktorumuz Yurdacan bey ve hastane ekibine çok tesekkur ederim babam İsmail göçmen adina da teşekkürler
Yurdacan Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yurdacan Demir, Göz Hastalıkları.
Yurdacan Demir adresi nerede?Yurdacan Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yurdacan Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yurdacan Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yurdacan Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yurdacan Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yurdacan Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yurdacan Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yurdacan Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yurdacan Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yurdacan Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yurdacan Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Yurdacan Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları