- Keratokonus
- Retina Dekolmanı
- Sarı nokta hastalığı
- Astigmatizm
- Alerjik göz hastalıkları
İsmet Gökşen caddesi Kurt Apt. No : 63 D :1 Şirinyalı mahallesi, Muratpaşa, Antalya 07000
Göz Hastalıkları Randevusu
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Şaşılık Tedavisi
ha....
Türkiye'nin çok önemli bir değeri;
Yüksek miyop sebebiyle retinamda meydana gelen deformasyonlardan dolayı yıllardır hocamın hastasıyım. Hastayı karşılaması, detaylı açıklamaları ve tedavi ile ilgili yönlendirmeleri gerçekten çok başarılı. Son olarak katarakt ilerlemesi sonucunda kendisine muayene oldum. Gözümün hassas durumu sebebiyle bu ameliyat için güvenebileceğim tek kişi kendisiydi. Her iki gözümü de katarakt ameliyatı yaptı. Sonuç gerçekten mükemmel. Cerrahi deneyimi sayesinde her iki gözüm de cok net sekilde görmeye başladı. Kendisi Antalya bölgesindeki retina cerrahisinin tek duayeni. Retina ile ilgili sıkıntı yaşayanlar bilirler ülkemizde bu alanda doktor bulmak çok zordur. Hocamın varlığı bizim için çok önemli ayrıca.• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
me...n
Ne desem kelimeler kifayetsiz ...
Eşimin gözünde retina problemi yüzünden bir sürü hastane ve doktorlara gittik. Hiç bir yerde çözüm bulamadık ta ki Yusuf hocamla tanışana dek.Eşimin göz retina rahatsızlığı sebebiyle Yusuf hocama gittik.İlk olarak bizi karşılayan hocamın yardımcısı olan ,Mukaddes hanıma ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim .Sonrasında Yusuf hocamın bizimle tanışması ,ilgisi ,içtenliği ve muazzam hekimliğiyle bize yardımcı olmasına söylenecek kelimelerim kifayetsiz...
Böyle hekimler sayesinde bizler varız hakkınızı ödemek ne mümkün ..Kendisine ne kadar teşekkür etsem az . Size binlerce kez teşekkür ederim hocam ....Bize dünyaları verdiniz eğer şuan huzurluysak bu sizin sayenizde .Allah sizden binkere razı olsun• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
vi...o
Professor Doctor Yusuf Akar is the one of the best retina surgeon in the world. I was lucky enough to meet him right on time to save my right eye after broken retina. He did perform perfect surgery on retina and replacement of the eye lens, changed my vision from minus 9 and huge astigmatism to the most possible ideal condition.
Thanks a lot Doctor Yusuf Bay, I’m really appreciate your help and proud to be your patient and friend for the future.
Viktor Salenko, Denver, Colorado USA• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Retina Dekolman Cerrahisi •
se....
Annem katarakt hastasıydı. Bir gözü tamamen katarakt yüzünden kapanmıştı. O zamana kadar bunu bize söylememişti. Büyük bir moral bozukluğu ile Yusuf Hocaya ulaştık. Görüşme başlaması ile hocamız umutlarımızı yeşertti. O sevecen, ilgili, deneyimli tavrı "Annemizin gözünü kurtaracağız" ifadesi bizi çok mutlu ve umutlu hissettirdi. Başarılı bir ameliyattan sonra annemin gözü görmeye başladı. Sıfır olan görme artık Yusuf Hoca sayesinde tahminlerden öte görmeye ulaştı. Annem Yusuf Hoca sayesinde yeniden doğdum diyor. Ailece hocamıza minnettarız. Allah ondan razı olsun. Rabbim onu ve ailesini korusun.
I
i̇...y
Doktoruma gözlerimde ki uçuşmalar şikayetiyle gittim. Her şeyin mantığını açık açık anlattı. Bilgisi ve ilgisi muazzam. Verdiği güven tartışılmaz. Çok teşekkürler.
• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Retina Dekolmanı Düzeltimi •
R
r.....
Yusuf Akar hocam, gözümde oluşan et yürümesini, doğru teşhiş ve yönlendirme ile kesin bir şekilde giderdi, şu an için hiç bir sorunum kalmadı, gönülden tavsiye ederim...Kendisine en derin saygılarımı sunarım....
ar...
Hocam geçen hafta eşim Ayhan devranin göz ameliyatini yapti çok basarili ve çok iyi bir hoca çok teşekkür ederiz
a....b
Yusuf hocam göz hastalıklarında iyi birisidir. Muayene tedavi kontrol iyiydi. Kendisine hayatında başırılar diliyoruz. Teşekkürler.
• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Randevu •
e....g
16 yaşındaki oğlumun gözünde ışık çakması ve ufak sinekler vardı.Yusuf hocam oğluma gayet sıcak kanlı bir şekilde davrandı,uzun inceleme sonucunda gerekli olan çekimlerimiz yapıldı ve hiçbir rahatsızlık olmadığını söyledi.Bu bizim için gerçekten mutlu edici bir sonuctu.Kesinlikle tavsiye ederim.
• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Sayın Yusuf AKAR hastasına, sağlığına kavuşması gereken değerli bir insan, bir yakını gibi davranmakta, özellikle beyefendi ve bilge kişiliği ile de mükemmel iletişim kurmaktadır. Gözümle ilgili bulanık görme sorunumu belirttikten sonra detaylı olarak göz muayenemi gerçekleştirmiş ve gözümün durumu hakkında açıkça beni bilgilendirmiştir. Saygıdeğer Yusuf AKAR beyefendinin uyguladığı tedavi sayesinde retina hastalığı olan gözümü kaybetmemiş bulunmaktayım. Bu nedenle buradan minnet ve şükran duygularımı iletiyorum.
• PROF.DR. YUSUF AKAR - GÖZ Muayenehanesi • Randevu •
Yusuf Akar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Akar, Göz Hastalıkları. Size Yusuf Akar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Fakik Göz İçi Lens, Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı, Göz Tansiyonu Ameliyatı, Göz Check Up, Göz Altı Dolgusu, Endoskopik Gözyaşı Kanalı Cerrahisi, Cyberknife Tedavisi.
Yusuf Akar adresi nerede?Yusuf Akar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Gökşen caddesi Kurt Apt. No : 63 D :1 Şirinyalı mahallesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Akar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Akar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Akar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Akar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Akar hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Akar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Akar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Akar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Akar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Yusuf Akar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.