Dr. Yusuf Aşık , Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.

1963 yılında Trabzon’un Çaykara ilçesinde doğdum. İlk ve ortaöğrenimimin ardından 1980 yılında mezun olduğum Trabzon Lisesi’nin ardından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimimi tamamladım. 1986 yılında mezuniyetimin ardından mecburi hizmetimi Kütahya’da gerçekleştirdim. Sonrasında Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde çalışarak mesleki görevimi sürdürdüm.

1994 yılında S.B. Ankara Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık sürecim sırasında artroplasti ile skolyoz ve vertebra cerrahisi alanlarında çalışmalara başladım. 1998 yılında Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde görev aldım ve 2006 yılında aynı kurumda başhekimlik görevine atandım.

2010 yılında Yıldızlı Güven Hastanesi’nde kurucu başhekim olarak görev yaptıktan sonra, 2014 yılında kurumdan ayrıldım. 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görevime devam etmekteyim.

Üyelik:

• Trabzon Tabip Odası

Trabzon Özel İmperial Hastanesi

Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Ortahisar, Trabzon 61200

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Trabzon

Trabzon Özel İmperial Hastanesi

2 kez başka doktor ameliyat etti kalça problemi ile, yine çıktı kalçam, Yusuf hocamdan allah razı olsun kurtardı beni, insan içine çıkıyorum artık. Allah razı olsun kendi yakını gibi ilgilendi.

• Y

Ortopedi konusunda birçok hekim dolaştıktan sonra tavsiye üzerine yusuf beye gittik birçok hekimim yapmaktan çekindiği ve riskli dediği kalça ameliyatımızı yaptı söylediklerini harfiyen uyguladık ve bir kaç sonra eski sağlığıma kavuştum. Hekim ve insan olarak kesinlikle tavsiye ederim.

• H

12 yıldır anneme yanlış konan teşhisi bu insan tespit edip doğru teşhisi koydu. Hastayı dinlemesinden tutun uyguladığı tedaviye kadar her anlamda süper bir insan. Bu insandan rabbim iki cihanda razı olsun.

• M

Ben Ostoyeolit hastasıydım, femur kemiğim kırıldı Yusuf bey gibi bir doktorun hastası olduğum ve önce Hz.Allah dan şifa yusuf bey sayesinde tedavi oldum 1999 Gölcük depreminde kendisi oraya gitmişti benim platinimlerimi ben tedarik edemedim tam 25 gün bekledim yusuf bey izmitten geldiğinde beni bu halde görünce bana acıdı ve platinimi tedarik etti yarınkı gün ameliyata aldı Hz.Allah Ona hauyırlı uzun ömürler ihsan eylesin. Amiiiiin

• Z

32 yaşındayken küçükken geçirdiğim kalça ameliyatına bağlı kireçleme oldu.kemik hastanesine gittim orada hastane personeli beni yusuf aşık başhekim en iyi doktor bu dediler ona getirdiler beni ameliyat etti kalçama platin taktı ama kalçam daha ertesi gün yatarken çıktı kapalı ameliyat yaptı yerine koydu ancak daha sonra üç defa daha çıktı beni açık ameliyat yaptı platini değişti ancak kalçam dahada kötü oldu gittiğim doktrorlar yalnış yapılmış ameliyat dediler şu an 4 yıldır eskisindende kötüyüm ona doktor diploması verenler allahından bulsun beni mahvetti

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• T

Sayin Dr. Yusuf Asik 2008 yilinda 1970 dogumlu kizkardesimi Trabzon kamik hastahanesinde iki kalcasinda protez takarak kalcadan ameliyat etti, ancak her iki ameliyatida birisi cok daha kötü basarisiz oldu hatta ikinci ameliyatinda ikinci gün hemsirenin yanlis müdahele yapmasi sonucu protezi cikti tekrar kapali ameliyatla protez yerine takildi oma o protez bir turlu yerine oturmadi .ama bu basarisizligini her seferinde kardesimin iyi ve saf niyetini kullanarak kapatmaya calisti bu zamana kadar bir cok kez ve bir cok kurum (valilik, hastahane özel dr.Prof.dr.) derdine derman aramaya calisti . Karsilastigi tek sey (Ortp. uzmanlarindan) ameliyatinin basarisiz yani hatali olusu cevabi oldu bunun icin kendisinden birseyler yapilmasi gerektigi istendiginde, hala oyalama politikalari yapiyor ve ben madurun abisi olarak bu du7rumun arkasinda olup bu isi takip edecegimi burada beyan ediyorum cok uzaklarda (Hollandada) olsam bile ama umarim buna gerek kalmadan Numan bey bu isi cözümler....Insanlara tavsiyem bu durumlarda önüne cikan dortara degilde referanslari iyi olan doktorlara ameliyat olsunlar. Saygilarimla

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet