Dr. Yusuf Ziya Yamak , Genel Cerrahi Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimimi tamamladıktan sonra çeşitli sağlık kurumlarında görev alarak mesleki kariyerime devam ettim. 1982 yılında Sivas Divriği Sağlık Merkezi’nde, 1984 yılında Erzurum Ilıca Sağlık Ocağı’nda çalıştım. 1986 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki görevimin ardından Ordu Devlet Hastanesi’nde ve 1992 yılında Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet verdim.
2021 yılında Özel 7M Hastanesi’nde çalıştıktan sonra 2022 yılından itibaren Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görevimi sürdürmekteyim.
Tıbbi uygulamalarım genel cerrahi alanında olup safra yolları cerrahisi, endokrin cerrahisi ve gastrointestinal sistem cerrahisi ile ilgilenmekteyim.
Üyelik:
Trabzon Tabip Odası
Yabancı Dil:
İngilizce
Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Ortahisar, Trabzon 61200
- Sigortası olan hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Trabzon
Da Vinci Robotik Cerrahi
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
ha...n
su kadarını söylüyorum ki Yusuf hocamdan iyi genel cerrah bulamayız. Hocamıza sahip cıkalım.
Yusuf Ziya Yamak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Ziya Yamak, Genel Cerrahi. Size Yusuf Ziya Yamak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Yusuf Ziya Yamak adresi nerede?Yusuf Ziya Yamak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Ziya Yamak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Ziya Yamak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Ziya Yamak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Ziya Yamak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Ziya Yamak hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Ziya Yamak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Ziya Yamak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Ziya Yamak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Ziya Yamak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Ziya Yamak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yusuf Ziya Yamak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yusuf Ziya Yamak hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Ziya Yamak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.