Op. Dr. Yusuf Ziya Yamak

Genel Cerrahi daha fazla

Trabzon 1 adres

Dr. Yusuf Ziya Yamak , Genel Cerrahi Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimimi tamamladıktan sonra çeşitli sağlık kurumlarında görev alarak mesleki kariyerime devam ettim. 1982 yılında Sivas Divriği Sağlık Merkezi’nde, 1984 yılında Erzurum Ilıca Sağlık Ocağı’nda çalıştım. 1986 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki görevimin ardından Ordu Devlet Hastanesi’nde ve 1992 yılında Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet verdim.

2021 yılında Özel 7M Hastanesi’nde çalıştıktan sonra 2022 yılından itibaren Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görevimi sürdürmekteyim.

Tıbbi uygulamalarım genel cerrahi alanında olup safra yolları cerrahisi, endokrin cerrahisi ve gastrointestinal sistem cerrahisi ile ilgilenmekteyim.

Üyelik:

• Trabzon Tabip Odası

Yabancı Dil:

• İngilizce

Trabzon Özel İmperial Hastanesi

Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Ortahisar, Trabzon 61200

• Sigortası olan hastalar

Genel Cerrahi Randevusu

Kemerkaya Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi İmperial Hastanesi No: 5 Ortahisar/ Trabzon, Trabzon

• H

su kadarını söylüyorum ki Yusuf hocamdan iyi genel cerrah bulamayız. Hocamıza sahip cıkalım.

•  •

Profili düzenle veya yönet