Op. Dr. Cihan Karaca 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2003 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi II. KBB Kliniğinde uzmanlığını tamamlayan Cihan Karaca, 21 yıl süre ile farklı devlet hastanelerinde hizmet sunmuş ve 2019 yılından sonra kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çankaya, Ankara

Göz Kapağı Estetiği

Kulak Estetiği

Makaleler
Röportaj

Müthiş bir doktor. Kemik eğriliği ameliyatı oldum ve burnum şu an çok iyi. Ameliyat sonrası morarma bile olmadı. Ameliyattan sonra da kendisi gayet ilgileniyor. Muayenehanesi de gayet zarif.

• Dr Cihan Karaca Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

10 gün önce burun ameliyatı oldum,Cihan bey ameliyat öncesi bizi çok iyi bir şekilde bilgilendirdi,oldukça ilgili bir doktor,kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum...

• Dr Cihan Karaca Septorinoplasti  •

• G

Kızımın akut gelişen sağlık sorunu sebebi ile doktor beyden randevu alarak muayenehanesine gittim.4,5 yaşında olan kızım ile cok kısa sürede ilgilendi yapılması gereken herşeyi öncelikle ona sorarak onayını alarak cok hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirdi.Muayenesi esnasında kendisine yardımcı olduğu için onu mutlu edecek bir hediye bile verdi.Bizlere muayenesini ve yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde paylaştı.Özellikle çocuklarda akut gelişen KBB sorunları için gerçekten çok değerli bir hekim.

• Dr Cihan Karaca Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Cihan hocayı doktor takviminde ki yorumlara bakarak tercih ettim.Rahat nefes alamıyordum ve başım sürekli ağrıyordu.Yaklaşık 1.5 ay önce ameliyat oldum.Ameliyatta 3 işlem yapıldı.Sinüslerin boşaltılması, Burun hava kanalındaki eğriliğin düzeltilmesi ve Burun etinin küçültülmesi.Başarılı bir ameliyat geçirdim.Şimdi çok rahat nefes alabiliyorum.Cihan hoca çok profesyonel,samimi ve ilgili birisi.Ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi.Sorularınıza dönüşleri çok hızlı oluyor.Burunla ilgili sorunlarınızda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

• Dr Cihan Karaca Diğer  •

Hocam burunu eti küçültme, iç kıkırdaktaki eğiriliğin düzeltilmesi operasyonlarını başarılı şekilde gerçekleştirdi. Özellikle ameliyat sonrasında çok ilgiliydi. Burun etlerimin yapışık olmasından dolayı kanama ameliyattan sonra bir süre devam etti. Kendisi bu süre zarfında programını erteleyerek kanamanın durmasını bekledi.

• Ş

Sayın Dr Cihan Karaca iki çocuğumu da sağlıklarına ve güzel bir görüntüye kavuşturdu. Her ikisi de başarılı geçen ameliyat sonrasında, ilk kez gerçek anlamda nefes aldıklarını söylediler. Her ikisi de şimdi aynalarla barışık, özgüvenli bireyler oldular. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...

• H

Kulak temizliği için gittim ve açıklayıcı bilgiler için hocamıza çok teşekkür ederim çok memnun kaldım korkumun olduğunu söylemiştim. Sağolsun güler yüzüyle endişemi dindirdi. Çok kısa sürede temizliği yapıldı.

• T

Orta kulak ve duyma sikayeti ile Cihan beyi ziyaret ettim. Ozellikler kendisiniz tercih etmemdeki en onemli sebep cerrah olmasiydi dolayisiyla isin her teknigine hemde teorisine inanilmaz hakim bir doktor, KBB ile ilgili her sikayetinizde gonul rahatligi ile ziyaret edebileceginiz bir Dr.

• Dr Cihan Karaca Diğer  •

Kendisi anneminde doktoru olup annemin larenks ca tanisini koyan harika bir hekimdir. Bu sefer 5 yaşındaki oğlum için gittik yine guleryuz ike karşılandık gereken herseyi açıklayarak yapan sevgili doktorumuza teşekkür ediyorum.

• O

Küçüklüğümden beri deviyasyon nedeni ile nefes almakta çok güçlük çekiyordum. Sağ burnumdan hiç nefes alamazken sol burnumdan ise çok az nefes alabiliyordum. Cihan bey ile görüştüğüm zaman kendisi bana durumumu en ince ayrıntısına kadar açıkladı ve tüm sorularım yanıt buldu. Ameliyat öncesi ve sonrası sayesinde çok rahat geçti. Özellikle iyileşme süresince ihtiyacım olduğu her an kendisine ulaşabildim ve ilgisini eksik etmedi. Şu anda çok rahat nefes alabiliyorum. Buradan kendisine profesyonelliği, ilgisi ve pozitifliği için çok teşekkür etmek istiyorum.