Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon · Daha fazla

İzmir 1 adres

Savaş yaralanmalarında ortopedik rehabilitasyon alanında uzmanlaşmış bir fizyoterapist olarak çalışma hayatımın büyük bir kısmında yurtiçi ve yurtdışında ağır travma vakalarıyla çalıştım.

İstanbul Üniversitesi'nden 2015 yılındaki mezuniyetimden bir süre sonra yolumun kesiştiği tıbbi insani yardım alanı hem kişisel hem de profesyonel hayatımı derinden etkiledi. 2017 yılından itibaren Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü (MSF), Handicap International ve İngiltere Acil Tıbbi Yardım Ekibi (UKEMT) kurumları bünyesinde farklı yıllarda Ürdün, Ukrayna ve Lübnan gibi savaş bölgelerinde fizyoterapist, yönetici ve eğitmen olarak görev yaptım.

Patlama ve ateşli silah yaralanmaları ile kronik ağrı yönetimi üzerine birikimimi savaş bölgesi ülkelerdeki fizyoterapistlere aktarmak üzere, dünya çapında fizyoterapi eğitimi alanında otorite kabul edilen bir platform olan Physiopedia'nın eğitmen kadrosuna 2021 yılında dahil oldum ve bu konularla ilgili eğitimler verdim.

Travma fizyoterapisi kariyerimin paralelinde doğa sporlarına olan ilgimi bir girişime dönüştürerek 2017'de OutdoorKlinik.com web sitesini kurarak ülkemizde bilinmeyen bir konu olan dağcılık ve tırmanış sakatlıkları üzerine makaleler üretmeye ve yurtdışında olmadığım dönemlerde profesyonel hizmet sunmaya başladım.

Yurtdışı görevlerime ara verdiğim bu dönemde serbest çalışan bir fizyoterapist olarak spor yaralanmaları ve kronik ağrı fizyoterapisi üzerine yoğunlaşmış bulunuyorum.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ali Çetinkaya Bulvarı, İzmir

Ali Çetinkaya Bulvarı, İzmir

Ali Çetinkaya Bulvarı, Konak, İzmir

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Fzt. Zafer Altunbezel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle